Oud Harlinger markt


HARLINGEN, 20090607 -- Zondag 21 juni 2009 wordt in het kader van het 775 jarig bestaan van Harlingen de "Oud Harlinger markt" georganiseerd. De Oud Harlinger markt vindt van 12.00 - 18.00 uur plaats in het centrum van de Harlingen met o.a. oude ambachten, antiek, curiosa, allerhande etc.

Deze dag is de afsluiter van de junifeestweek en zal feestelijk omlijst worden met een optreden van Femmes Kabaal, hét vrouwendweilorkest van Boxmeer en op de Grote Bredeplaats een openluchtconcert van Obsession. s' Middags zal er in museum 't Hannemahuis aan de Voorstraat een doorlopende filmvoorstelling van ongeveer 30 min. zijn over "Oud Harlingen" (gratis toegang). Enkele Horecaondernemers zullen hun heerlijkheden presenteren en is het tevens koopzondag.

De markt is een feestje voor het hele gezin. Er is werkelijk voor elk wat wils te koop, proeven, doen en zien! Bezoekers kunnen een dagje heerlijk inspiratie opdoen en rondstruinen in het historische centrum van Harlingen, dé zeehavenstad van het Noorden. Zet de datum nu alvast in uw agenda: zondag 21 juni!

Ondernemers op gebied van buitenleven, wonen en leven, antiek, curiosa, boeken verkoop, body en soul, kunstenaars, ateliers, galeries, hobbyisten, horecaondernemers en cateringbedrijven, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze markt en/of een demonstratie/workshop te geven tijdens de markt. Wij stellen uw deelname zeer op prijs en verwachten dat mede door uw inzet en enthousiasme deze markt tot een succes zullen maken.

Meer info en aanmelden kan nog t/m 14 juni '09 via de site www.bengevenementen.nl





Ingezonden persbericht