Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

Ondernemers in duurzaamheid en innovatie gezocht voor 'Werkmarkt' op 23 juni in Ruurlo

Afbeelding bij afbeelding

Als vervolg op `Werkfabriek' in Ulft en in het kader van het Aanvalsplan Achterhoek, Authentiek, Anders organiseert de Regio Achterhoek in samenwerking met de gemeente Berkelland, het Achterhoeks Centrum voor Technologie (ACT) en VNO-NCW Achterhoek op dinsdag 23 juni een `Werkmarkt'. Wij bieden het bedrijfsleven en de overheid op 23 juni graag de gelegenheid om elkaar op de ´markt´ in Ruurlo te ontmoeten. Centraal thema op deze markt: `Waar vinden vraag en aanbod in de Achterhoek elkaar op het gebied van duurzaamheid en innovatie?'

Dus: laat u inspireren door elkaar en schrijf u vandaag nog in!


* "Vraag en aanbod samen voor de Green deal"
* 23 juni 2009, 17.00 tot 21.00 uur

* Orangerie in Ruurlo

Naast een levendige markt met stands van zowel ondernemers als gemeenten draait er in de Orangerie de eerste twee uur eveneens een doorlopende carrousel van workshops en inspiratiebijeenkomsten. Onderwerpen als´Het inkoopbeleid bij gemeenten´ tot 'Hoe komen we tot één of een aantal gezamenlijke innovatieve kernproducten in de Achterhoek?' komen hierbij aan bod.

Als ondernemer een eigen stand?

Meldt u zich dan aan via de link "Stand Werkmarkt" op de website van de Regio Achterhoek www.regioachterhoek.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.

De Werkmarkt bezoeken?

Geïnteresseerde bezoekers voor de Werkmarkt zijn natuurlijk ook van harte welkom! Meldt u zich aan via e-mail:
bestuurssecretariaat@regio-achterhoek.nl.

Kijk hier naar het Aanvalsplan Achterhoek Journaal

Mutatiedatum 05/06/2009