Gemeente Drechterland

17-6-2009
Ga mee!

Wijkwandeling in Oosterblokker en Westwoud

Na de regenachtige ervaring tijdens de wijkwandeling in Hem, hopen we op beter weer tijdens de tweede wandeling van dit jaar. Deze wandeling vindt plaats op dinsdag 23 juni 2009.
Omdat we zowel naar Oosterblokker als Westwoud willen, starten we iets vroeger dan gebruikelijk, namelijk om 18.30 uur. We verzamelen op het parkeerterrein bij Cultureel Centrum Pancratius (Oosterblokker 98 in Oosterblokker). Van hieruit bekijken we een aantal locaties in de buurt. We vertrekken tijdig (met fiets of auto) richting De Schalm (Dr. Nuijensstraat 14b in Westwoud) zodat we hier om 20.00 uur kunnen starten met het vervolg.

Tijdens de wijkwandelingen bezoekt wethouder Dirk te Grotenhuis met een groep bewoners hun wijk of dorp om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte. Is de wijk netjes, wordt het groen bijgehouden, is er overlast van bijvoorbeeld zwerfvuil, hoe is het gesteld met het straatmeubilair en het wegdek enzovoort. Vervolgens besluit het college waar op korte termijn wat aan gedaan wordt. De wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Vandaar dat we hier een oproep doen aan de inwoners van Oosterblokker en Westwoud om mee te gaan op dinsdag 23 juni. Iedereen is welkom!

We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. Dit kan door middel van het reactieformulier op www.drechterland.nl of via T: 0228-352 308. U kunt dan ook alvast doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet. Het is handig als we daar van tevoren rekening mee kunnen houden.