Stadsdeel Zeeburg


---

Politieke avond over kunst en cultuur, en over dierenwelzijn

18 juni 2009
De eerstkomende boeiende politieke avond van de raad van stadsdeel Zeeburg is op dinsdag 23 juni 2009 vanaf 20.00 uur in het stadsdeelkantoor. Komt u vooral en ontmoet de raadsleden van stadsdeel Zeeburg!

Behalve de gebruikelijke Sprekershoek staan dit keer, met inhoudelijke sessies vanaf 20.30 uur, kunst & cultuur en dierenwelzijn op het programma.

Kunst en cultuur

De cultuurmakelaar van het stadsdeel blikt terug op de resultaten van de afgelopen jaren: wat heeft het stadsdeel gedaan en wat is bereikt? En een vooruitblik op het nieuwe kunst- en cultuurbeleid dat nu in de maak is. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en speerpunten? Met een presentatie door bureau LAgroup dat het nieuwe beleid opstelt.

Dierenwelzijn

Wat doet Zeeburg aan dierenwelzijn in de praktijk? Daarover vertelt de ecologe van het stadsdeel. Stadsdeel Westerpark haakt daarop in aan de hand van het dierenwelzijnsbeleid aldaar, de Dierenbescherming legt uit hoe het aankijkt tegen gemeentelijk dierenwelzijnsbeleid (waar gaat het stadsdeel over), en ook de GGD draagt met deskundige inbreng zijn steentje bij. Alle aanwezigen kunnen aangeven wat hun wensen en ambities op dit gebied zijn.

U bent van harte welkom op de politieke avond op dinsdag 23 juni vanaf 20.00 uur in het stadsdeelkantoor van Zeeburg op de Cruquiusweg 5.
---