Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Devoteam neemt Antares Informatisering over

Diemen, 23 juni - ICT dienstverlener Devoteam neemt met ingang van 1 juli de activiteiten van Antares Informatisering over. Met de overname versterkt Devoteam haar activiteiten op het gebied van systeemoplossingen. De overname brengt verdieping in de huidige klantportfolio en toegang tot nieuwe sectoren.

Antares Informatisering is in 1994 opgericht. De activiteiten richten zich op systeemontwikkeling met behulp van Java, Oracle en .Net. Daarnaast is de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in requirements engineering. Rein Buijtelaar, managing director bij Devoteam: 'Antares heeft een groep van zeer professionele medewerkers die veel overeenkomsten vertonen met de professionals van Devoteam. De overname biedt Devoteam een uitgelezen kans om de propositie binnen de business unit Solutions te versterken'. Deze week voert Devoteam gesprekken met 30 medewerkers van Antares en haar klanten. De naam Antares blijft voorlopig gehandhaafd.

Over Devoteam Nederland
Devoteam Group is een internationale ICT Consulting organisatie die is opgericht in 1995. Met momenteel ruim 150 medewerkers is Devoteam al meer dan veertien jaar succesvol actief in Nederland. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Diemen opereren de drie divisies Consulting, Solutions en Operations. Naast expertise levert Devoteam totaaloplossingen voor organisaties waarbij zowel de infrastructuur als de applicatieve ontwikkeling uit handen wordt genomen. Devoteam is ISO 9001 gecertificeerd.

Noot voor de redactie,