United Against Racism

Nederland Bekent Kleur vraagt donaties voor acties tegen vreemdelingenhaat van PVV

PVV-leider Wilders zei onlangs op de Deense TV dat hij miljoenen Europese moslims hun nationaliteit wil ontnemen en het land uit wil zetten. Het is zomaar een voorbeeld van een van de vele uitlatingen waarmee PVV-woordvoerders aanzetten tot haat en discriminatie.

De stichting Nederland Bekent Kleur blijft zich de komende tijd tot aan de verkiezingen in 2011 door middel van publicaties, debatten en acties verzetten tegen vreemdelingenhaat in de politiek en daarbuiten.

We hebben aangifte gedaan tegen 96 racistische standpunten van de PVV. Het gerechtshof in Amsterdam heeft besloten dat PVV-leider Wilders binnenkort voor de rechter moet komen wegens "aanzetten tot haat en discriminatie". Nederland Bekent Kleur zal dan in de rechtzaal onze bezwaren opnieuw naar voren brengen.

Maar al deze activiteiten kosten veel geld. Meer geld dan we, als antiracisme-organisatie die steunt op vrijwilligers, hebben. We doen daarom een beroep op u om een financiele bijdrage te leveren. Iedere gift is welkom. Of het nu 5 of 500 euro is maakt niet uit, alle steun is welkom!

U kunt uw donatie storten op:

- Gironummer: 5058

- T.n.v.: Stichting Nederland Bekent Kleur

- Postbus 59606, 1040 LC Amsterdam

- O.v.v.: "Gift"

Alvast hartelijk dank voor uw steun,