Ingezonden persbericht


De Boer introduceert nieuwe structuur en productlijn op luchtvaartshow Parijs

Op de internationale luchtvaartshow van Parijs op Le Bourget, die plaatsvond van 15 tot en met 22 juni, introduceerde De Boer een nieuwe structuur: de Delta Vista. Deze op de Delta gebaseerde accommodatie is voorzien van een nieuw, luxe wandsysteem met een hoogwaardige afwerking en horizontaal geplaatste panelen. De Delta Vista maakt deel uit van de nieuwe Vista by De Boer productlijn.

De Vista lijn is een range aan hoogwaardige accommodaties die allen voorzien zijn van een nieuw luxe wandsysteem dat gebaseerd is op panoramische, horizontaal geplaatste panelen. De lijn bestaat verder uit de Panorama, Emperor en Delta Emperor. Later dit jaar introduceert De Boer ook de Alu Vista, een Alu Hal die voorzien is van het nieuwe wandsysteem.

De Delta Vista op Le Bourget werd in opdracht van het Franse communicatieadviesbureau Seditas ingericht als tijdelijke beursruimte voor de Thales Groep, een wereldmarktleider op het gebied van informatiesystemen voor de luchtvaart, defensie en veiligheid. Seditas is verantwoordelijk voor het totale concept en de uitvoering van de beurshal, die een vloeroppervlak van 1200 m2 heeft en 6 meter hoog is.

Patrice Pic, directeur van Seditas: "Wij hebben onze keuze voor De Boer gebaseerd op de feedback die onze klant Thales heeft gekregen van hun Engelse team met betrekking tot de uitstekende prestatie die de onderneming levert bij de Farnborough luchtvaartshow. Met de Delta Vista heeft De Boer ons voorzien van een visueel aantrekkelijke maar ook efficiënte ruimteoplossing waarbij geen kolommen aan de binnenzijde nodig zijn. Ten aanzien van hun product en hun dienstverlening heeft De Boer onze verwachtingen waargemaakt".