Politie Brabant Zuid-Oost

Overvallen op woning en tankstations in Opsporing Verzocht

Bakel, 23-06-2009 o Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt deze week aandacht aan een overval op een woning in Bakel en twee overvallen op tankstations.

Overval Bakel
Op 29 april 2009 wordt een gezin uit Bakel verrast door overvallers. Zij zijn die bewuste avond met z'n vieren in de woning. Bij de overval wordt de vader neergeschoten. De overvallers vluchten hierna met een geldbedrag de woning uit. Drie verdachten zijn aangehouden, mar de politie heeft vragen over de andere overvaller of overvallers.

Tankstations
Op zondag 10 mei 2009 wordt een tankstation in Waalre overvallen door een man. Hij bedreigt de caissière met een mes en eist het geld uit de kassa. Hij vlucht hierna met het geld weg. Dezelfde man overvalt exact een week later een tankstation in Eindhoven. Ook nu wordt de caissière bedreigd met een mes en weer eist hij het geld uit de kassa. Bijna een week later, op 23 mei 2009, probeert de overvaller het nog een keer bij datzelfde tankstation. Van alle drie de overvallen zijn goede bewakingsbeelden gemaakt waardoor vast staat dat het steeds om dezelfde dader gaat. Wie kent deze man?

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 23 juni om 21.50 uur op Nederland 1. De herhaling wordt uitgezonden op woensdag 24 juni om 10.05 uur op Nederland 2.