Gemeente Capelle a/d IJssel


Capelle aan den IJssel zoekt niet zomaar een burgemeester.

Iemand die verbindingen legt tussen de verschillende bevolkingsgroepen. Beschermer van de veiligheid en een daadkrachtige belangenbehartiger die moeiteloos een voortrekkersrol vervult.

Huidskleur, geslacht of leeftijd spelen geen rol in onze zoektocht naar een nieuwe burgemeester. Charisma en een warme persoonlijkheid wel. Want onze gemeente heeft behoefte aan iemand die visie heeft en bruggen kan slaan tussen verschillende mensen en uiteenlopende belangen. Iemand die toegankelijk is voor inwoners en bestuurders. Een creatieve, soms zelfs wat rebelse, geest die mensen meekrijgt vanuit vertrouwen. Een burgemeester met humor. Een fijngevoelige leider die draagkracht verwerft door aan te voelen wat er leeft. Iemand die verbindingen legt tussen de verschillende bevolkingsgroepen. Beschermer van de veiligheid en een daadkrachtige belangenbehartiger die moeiteloos een voortrekkersrol vervult.

Ja, dat is veelgevraagd, maar het gaat dan ook om een gemeente en een functie die veel te bieden hebben.

Nieuwsgierig?
Bekijk dan de profielschets, de advertentie of vraag het informatiepakket aan bij het Kabinet van de provincie Zuid-Holland.

Reactietermijn en vervolgprocedure
Sollicitaties dienen uiterlijk 13 juli 2009 binnen te zijn bij de Commissaris van de Koningin van de provincie Zuid-Holland. De eerste ronde van gesprekken staan gepland op 7 en 8 oktober 2009. De tweede ronde vindt plaats op 13 oktober 2009, waarna een assessment kan plaatsvinden op 16 oktober 2009.