Introductie nieuw vergaderconcept door ex manager van Barneveld


Ad Schoofs (ex-manager Raymond van Barneveld) daagt sport- en bedrijfsleven uit met nieuw vergaderconcept

BLADEL, 20090623 -- Een mens krijgt de beste ideeën tijdens momenten van ontspanning. Het Bladelse bedrijf Wellbizniz koppelt deze wetenschap aan het bedrijfsleven en de sportwereld. Wellbizniz biedt haar klanten een uniek vergaderconcept waar vooráf ontspannen wordt, in plaats van na afloop van een inspannende meeting. Het resultaat is een open mind en een uitgerust lichaam voor alle deelnemers. Hiermee halen bedrijven en sporters maximaal rendement uit hun vergaderingen, strategiemeetings of directieoverleg.

Uitgerust

De naam Wellbizniz staat voor `wellness meets business'. Het bedrijf uit Bladel combineert een luxe vergaderaccommodatie met een compact en eigentijds wellnessresort. De oprichters gaan ervan uit dat het denkvermogen en creativiteit van de mens op het hoogste niveau is ná een fase van rust en ontspanning. Daarom ontspannen bezoekers van Wellbizniz voorafgaand aan een intensieve vergadering in een van de sauna, whirlpool of zwembad. Het resultaat is een open mind en een uitgerust lichaam tijdens de vergadering.

Iedereen gelijk

Hiërarchie en machtsverhoudingen in het bedrijfsleven en binnen de sport hebben vaak een negatieve invloed op creatieve processen, effectieve besluitvorming en prestaties. Tijdens een meeting bij Wellbizniz is iedereen gelijk, of beter gezegd: gelijkwaardig. Iedereen is weg van zijn vaste werkplek of trainingsomgeving en draagt dezelfde kleding (een badjas). Alle ingrediënten zijn nu aanwezig om maximaal rendement uit de vergadering te halen. Vanzelfsprekend is vergaderen in normale kleding ook mogelijk.

Business

Pas als lichaam en geest zijn uitgerust, is het tijd om aan de slag te gaan. Bezoekers hebben de gehele dag de beschikking over de faciliteiten van Wellbizniz. Een riante vergadertafel, comfortabele stoelen en Chesterfield banken, een presentatiescherm/computer en een warme sfeer. Ook invisible talking is mogelijk: zonder elkaar aan te kijken een mening delen. Tijdens de bijeenkomst maken deelnemers vrij gebruik van koffie en thee en zijn aanvullende ontbijt-, lunch-, of dinerarrangementen te boeken.

Over Wellbizniz

Wellbizniz combineert een sfeervolle, luxe vergaderaccommodatie met een compact en eigentijds wellness-resort. Bij Wellbizniz kunnen gasten terecht voor één- of meerdaagse arrangementen waarbij vergaderen in volledige privacy en ontspanning het uitgangspunt is. Wellbizniz is opgericht door Ad Schoofs, een bekende in de internationale dartsscene. Van 1998 tot 2005 was hij manager van darter Raymond van Barneveld, voor wie hij ook fungeerde als mental coach. Van Barneveld behaalde in die periode vijf keer de wereldtitel. Inspiratie voor het Wellbizniz-concept heeft Ad Schoofs gehaald uit zijn ervaringen als coach van Van Barneveld en diverse andere sporters.





Ingezonden persbericht