Nieuwe parkeervergelijker.nl biedt vakantiegangers uitkomst


AMSTERDAM, 20090623 -- De onlangs geopende website www.parkeervergelijker.nl biedt vakantiegangers een uitkomst door diverse goedkope parkeeraanbieders rond Schiphol te vergelijken, met name de prijs wordt onder de loep genomen. "De prijs is gewoon erg belangrijk" aldus Mingoes Kukupessy, oprichter van de website. "Vakantiegangers willen gewoon graag met hun eigen auto naar Schiphol en dat zo goedkoop mogelijk".

Steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor om hun auto te parkeren op een van de vele parkeerplekken rondom Schiphol. Parkeren op Schiphol zélf is een dure aangelegenheid en de keuze voor een goedkoop alternatief is dan ook snel gemaakt.

Tientallen aanbieders bieden op de site parkeerplekken aan voor prijzen die vele malen lager liggen dan op Schiphol zelf. Een bijkomend voordeel is dat reizigers in de meeste gevallen gratis tot aan de vertrekhal gebracht worden en bij terugkomst op Schiphol weer opgehaald worden. Koffers tillen is ook verleden tijd want de meeste aanbieders hebben een gratis "sjouwservice" tot aan de vertrekhal".

Kukupessy: "Voor veel mensen is het openbaar vervoer naar Schiphol geen optie. Een paar enkeltjes voor het hele gezin vanaf bijvoorbeeld Groningen is in de meeste gevallen duurder dan rijden en parkeren samen. Bovendien is er in de trein beperkte ruimte voor bagage en is er vaak geen nachtregeling naar Schiphol. Onze parkeervergelijker biedt de hoogst noodzakelijke alternatieven."

Zie ook: www.parkeervergelijker.nl