Hewlett-Packard

2009-06-23

AMSTELVEEN, 23 juni 2008 - HP organiseert dit jaar voor de vierde keer de HP SummerSchool, een jaarlijkse zomerreeks van workshops en masterclasses. Tijdens deze openbaar toegankelijke en kostenloze sessies geeft HP updates over technologische ontwikkelingen, producten en concepten waar bedrijven, waaronder klanten, partners en resellers, hun voordeel mee kunnen doen. Deze zomer zal de SummerSchool voornamelijk stilstaan bij de vraag wat ICT'ers kunnen doen om de kosten van technologie te verlagen, rendement kunnen verhogen en ook in de huidige economische situatie een goed IT-fundament kunnen leggen voor later.

In totaal worden 12 ochtendseminars georganiseerd in de periode van 25 juni t/m 12 september. Er wordt een breed palet aan onderwerpen behandeld, met ondermeer focus op virtualisatie, applicatie rationalisatie, de HP Trilogy en sessies gericht op technologie voor het MKB.

"Bedrijven verwachten in deze recessie van hun IT-professionals meer waar voor hun IT-budget, kostenbesparingen en nog meer betrouwbaarheid. Juist nu willen we de IT-professional helpen hun kennis te vergroten met concrete voorbeelden en met workshops waardoor zij kunnen voldoen aan de eisen die door de organisatie aan hen worden gesteld", aldus Hans Aaldering, Manager Marketing en Business Development.

De SummerSchool biedt workshops en masterclasses voor bedrijven van elke omvang, voor klanten, voor partners en resellers. Voor meer informatie over de HP SummerSchool en om in te schrijven ga naar www.hp.nl/summerschool2009.

Over HP
HP is 's werelds grootste technologie concern en maakt het gebruik van technologie eenvoudiger voor al zijn klanten - van de individuele consument tot de grootste multinational. Met een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT infrastructuur. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.nl.