Croon Elektrotechniek wint Goud als beste werkgever van Nederland.

23/06/2009 15:45

Croon Elektrotechniek B.V.

In de nieuwe arbeidsmarktcampagne van Croon, 'We leven elektrotechniek', mag vanaf vandaag het gouden logo 'Beste Werkgever 2009' prijken. Croon behoort tot één van de negen beste werkgevers van Nederland. Meer dan 260 organisaties zijn door Effectory met elkaar vergeleken.

Meer dan 150.000 respondenten hebben hun mening gegeven over bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevenden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden.

De waardering die het bedrijf van haar eigen mensen kreeg, moet ook voor nieuwe werknemers een uitnodiging zijn om bij het grootste, in elektrotechniek gespecialiseerde, bedrijf van Nederland te komen werken.

We leven elektrotechniek

Nog steeds is het bedrijf op zoek naar goede mensen. Mensen die met hart en ziel leven voor hun vak.

'We leven elektrotechniek', staat er in de wervingscampagne van Croon. Het geeft in een paar woorden aan waar Croon voor staat. De wereld 'elektrificeert'. Bijna alles komt tot leven dankzij elektrotechniek. Een maatschappij zonder is niet meer denkbaar. Aan die ontwikkeling heeft Croon een grote bijdrage geleverd.

Over Croon

Sinds 1876 is Croon Elektrotechniek niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse installatiebranche. Al meer dan 130 jaar staan we aan de basis van vele technologische ontwikkelingen. We zijn verantwoordelijk voor de complete technische installaties in duizenden gebouwen, talloze schepen, vele industriële complexen en tienduizenden andere projecten in allerlei marktsectoren. Nationaal en internationaal. Met onze diensten dragen we bij aan het goed, duurzaam èn kostenefficiënt functioneren van organisaties, gebouwen, schepen, infrastructurele en industriële installaties.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.werkenbijcroon.nl