Travel Unie International Nederland N.V.

35% KORTING OP DISNEYLAND(TM) RESORT PARIS BIJ HOLLAND INTERNATIONAL

De hoogste korting op Disneyland(TM) Resort Paris in de Nederlandse reisbranche

Rijswijk, 29 mei 2009 â Beleef Mickeyâs Magische Jaar in Disneyland(TM) Resort Paris nu nog voordeliger bij Holland International. Holland International biedt nu namelijk als enige reisorganisatie maar liefst 35% korting. Wie een driedaags arrangement boekt op diverse data in juni en juli ontvangt 35% korting in één van de deelnemende Disney(TM) Hotels.

Mickeyâs Magische Jaar Tijdens Mickeyâs Magische Jaar pakken Mickey en zijn vrienden uit
met nieuwe shows, zang, dans en een nieuwe attractie. Hét moment om voordelig met Holland International Mickeyâs Magische Jaar te bezoeken. Kinderen tot en met 6 jaar reizen gratis met de trein vanaf elk station in Nederland naar Brussel en vanuit Brussel rechtstreeks met de TGV naar Disneyland(TM) Resort Paris. Ook het verblijf van de kinderen tot en met 6 jaar is gratis. Dit aanbod is geldig met vertrek tot en met 8 november 2009. Boek vóór 30 juni diverse data tot en met november en ontvang maar liefst 20% korting op àlle Disney Hotels. Deze korting is geldig bij arrangementen van 3 dagen/2 nachten.

Nieuw! bij Disneyland(TM) Resort Paris
Disneyland Park(TM) en Walt Disney Studios(TM) Park hebben nieuwe activiteiten en attracties, speciaal in het kader van Mickeyâs Magische Jaar. In het Disneyland Park is het op het nieuwe âCentral Plaza Podiumâ meerdere keren per dag âParty Time⦠met Mickey en zijn vriendenâ. Een vrolijk dansspektakel waarbij de bezoekers van het Disneyland Park zélf de hoofdrol spelen. In Discoveryland kan ook worden gedanst; op het nieuwe podium naast Space Mountain: Mission 2 draait DJ Stitch tijdens âDance Time⦠in Discoverylandâ. Speciaal voor de festiviteiten zorgt Minnie voor één groot straatfeest. Zij rijdt met haar eigen trein door het park; Minnieâs Party Train in Main Street U.S.A(TM).
In het Walt Disney Studios Park zijn nieuwe attracties; waaronder het event Disneyâs Stars & Cars. Dagelijks trekt een stoet van speciaal âgepimpteâ autoâs bestuurd door onder andere Aladdin, Ariel en de Disney Schurken voorbij. In de compleet nieuwe attractie Playhouse Disney â Live on Stage! komt de bekende TV-show Playhouse Disney tot leven. Hier wordt de hulp van alle kinderen ingeroepen om samen met de sterren uit de show een feestje voor Minnie Mouse te organiseren.