Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL BLIJFT INVESTEREN IN KENNIS VAN DE REISADVISEUR

Ook in tijden van een tegenvallende tendens in boekingen in de markt, moet er geïnvesteerd blijven worden in de kennis van de reisadviseurs meent Holland International. Daarom presenteert Holland International voor dit najaar een groot en gevarieerd aanbod aan studiereizen aan haar reisagenten. Natuurlijk mogen daarin studiereizen naar de nieuwe ArkeFly bestemmingen Nepal en Kenia niet ontbreken. Maar ook omvat het aanbod korte reizen naar Aruba en Curaçao en ontbreken ook bijvoorbeeld Marokko en Kaapverdië niet. Het najaarsprogramma is deze week bekend gemaakt en er kan al ingeschreven worden via TUI Online, De eerste reis vindt al in september plaats.

Studiereizen en informatieavonden
Dit najaar worden er maar liefst 16 studiereizen aangeboden. Een mega wintersportreis mag dan niet ontbreken. Deze gaat dit jaar naar Zwitserland van 10 tot en met 14 december. Tevens zal er een ROBINSON reis naar Egypte en een speciale 30+ reis naar Lanzarote en Fuerteventura plaatsvinden. Ook worden er weer diverse informatieavonden georganiseerd en eind juli / begin augustus de winter informatieavonden. âKennis van de bestemmingen is uiterst belangrijk, daarom investeren wij volop in de studiereizen en informatie avondenâ, aldus Petra Kok, Manager Sales. âJuist in deze tijd is het belangrijk dat er aandacht is voor de reisagent, een groot aanbod studiereizen en informatieavonden is dan essentieel. Ik ben er dan ook trots op dat wij deze door reisagenten zo gewenste ondersteuning van hun productkennis kunnen blijven aanbieden. Wij blijven gewoon ondernemen, zoals dat van een marktleider verwacht wordt en durven het daarom aan om nieuwe bestemmingen met ArkeFly in de markt te zetten. Nepal is een gedurfde, maar ook zeer kansrijke operatie en brengt die klanten het reisbureau in, die eerder zelf hun reis boekten buiten zowel touroperators als reisagenten om. Natuurlijk moet je dan zorgen dat reisagenten ondersteund worden in het vergaren van kennis over deze bestemming en daarom vinden er eind juni informatieavonden plaats. Die mogen zich trouwens verheugen in grote belangstelling". Op TUI Online maak je door middel van een online cursus over Nepal in de vorm van een kennisquiz, kans op deelname aan deze reis. Een aantal studiereisplaatsen wordt namelijk verloot onder de deelnemers met de hoogste score.

Nieuwe ArkeFly bestemmingen Kenia en Nepal
Uiteraard is er ook aandacht voor de nieuwe Holland International bestemming Kenia. Vanaf oktober vliegt ArkeFly elke vrijdag naar Mombasa. In het Kenia programma bieden we naast Nairobi ook diverse safariâs, strandverlengingen en strandvakanties vanuit Mombasa aan tegen een zeer scherpe prijs. Er zijn maar liefst negen safariâs met vertrekgarantie te vinden in de brochure. Naast de pakketreizen kunnen er ook losse vliegtickets naar Mombasa worden geboekt. Doordat ArkeFly een charteroperatie begint op Mombasa, kan deze mooie safaribestemming voor een gunstiger prijs aan een veel breder publiek worden aangeboden. De informatieavonden âHimalaya meets Kilimanjaroâ vinden plaats op 22, 23 en 24 juni.