Bijzondere plekken en activiteiten op GPS met MyPoi Vakantiegids 2009.

23/06/2009 15:26

MyPoi World B.V.

Met de MyPoi Vakantiegids 2009 voor navigatiesystemen is het zoeken naar de leukste plekken en activiteiten voorgoed verleden tijd.

Meer dan 20 complete reisgidsen voor navigatiesystemen vanaf nu beschikbaar.

MyPoi World B.V. komt vandaag met de "MyPoi Vakantiegids 2009" een vakantie product met meer dan twintig reisgidsen voor op het navigatiesysteem van regio's in zes populaire vakantielanden waarvan de consument er bij aankoop één kan vrijschakelen.

Vakantiegangers die lekker willen eten in een gezellig restaurant, naar dat bijzondere park of monument willen gaan, willen slenteren door de oude binnenstad, willen winkelen of liever toch naar een museum of zwembad willen gaan, hoeven voortaan niet meer te zoeken.

Met de MyPoi Vakantiegids 2009 kunnen gebruikers van TomTom en Garmin navigatiesystemen één van de vele reisgidsen vrijschakelen en op het navigatiesysteem laden. Deze reisgidsen voor op het navigatiesysteem bevatten informatie over bijzondere restaurants, bezienswaardigheden, interessante winkels, overnachtingsmogelijkheden, activiteiten en nog veel, veel meer. De vakantiegids is volledig in Rich Poi formaat voor de modellen TomTom GO, Garmin nüvi en zümo. Rich Poi is een nieuwe manier om nuttige plaatsen (POI) op het navigatiesysteem weer te geven, waarbij aanzienlijk meer tekst wordt getoond en, indien beschikbaar, een foto, dan bij traditionele nuttige plaatsen (POI) informatie.

Er zijn al reisgidsen beschikbaar voor: Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Binnenkort volgen nog 15 additionele reisgidsen voor regio's in Spanje, Italië, België en Groot-Brittannië.

"Met de MyPoi vakantiegids 2009 hoeft de gebruiker van een navigatiesysteem niet meer te zoeken naar een leuke activiteit, speciale bezienswaardigheid, geschikt restaurant of een van de vele andere interessante plekken op zijn vakantiebestemming", zegt Frank de Kruiff, medeoprichter van MyPoi World. "Wij hebben de informatie uit kwaliteits-reisgidsen geschikt gemaakt om op navigatiesystemen te laden zodat met het navigatiesysteem eenvoudig, goed geïnformeerde keuzes gemaakt kunnen worden", aldus Frank de Kruiff. "De stress van het vinden van deze leuke locaties in het buitenland is hiermee ook weggenomen", voegt Jacques Neuvel, medeoprichter van MyPoi World toe. "Een van deze reisgidsen in combinatie met onze camping- en campergidsen voor navigatiesystemen is eigenlijk alles wat de gebruikers van een navigatiesysteem nodig hebben voor een goede vakantie".







http://www.mypoiworld.com/vakantiegids.html

http://www.mypoiworld.com