Stadsdeel Zeeburg


---

Eindmanifestatie opvoedambassadeurs in Panama

23 juni 2009
Op woensdag 24 juni 2009 organiseren de opvoedambassadeurs een feestelijke slotbijeenkomst in Panama.

Op deze bijeenkomst wordt teruggekeken op een succesvol verlopen jaar. Ook presenteren de opvoedambassadeurs de plannen voor komend jaar. Er wordt een film vertoond en een gloednieuwe website gelanceerd. Alle Zeeburgers zijn van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen! De manifestatie begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Er staan gratis drankjes en Marokkaanse hapjes klaar in Panama, Oostelijke Handelskade 4 te Amsterdam.

Foto: bijeenkomst opvoedambassadeurs

In Zeeburg helpen meer dan veertig opvoedambassadeurs andere ouders vrijwillig bij de opvoeding van hun kinderen. Ze informeren ouders over de opvoeding van het kind, spreken ouders aan op hun verantwoordelijkheid en ondersteunen bij het contact met de school. Ook krijgen ouders tips over activiteiten en voorzieningen van het stadsdeel. Verder organiseren de opvoedambassadeurs leuke activiteiten, zoals workshops, trainingen en sportdagen. Dit project is een samenwerkingsverband tussen de Marokkaanse Raad Zeeburg, Vereniging de Piramide, Stichting Asri en Stadsdeel Zeeburg.

Ook opvoedambassadeur worden?

Wilt u ook opvoedambassadeur worden? Dat kan! Neem contact op met het secretariaat opvoedambassadeurs, Obiplein 16, Amsterdam, tel. (020) 665 2295, e-mail: opvoedamb@hotmail.com.

---