Ingezonden persbericht


Aankondiging

Wereldz.
Podium voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen
23 juni 2009 Amsterdam Convention Factory

Ben je enthousiast over Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)? Denk, praat en leer dan mee op Wereldz.! Wereldz. laat bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden die willen starten met- of op zoek zijn naar inspiratie of verduurzaming van hun MBO-programma, kennismaken met elkaar en met de ontwikkelingen in het vak.

MBO wint snel aan populariteit. Niet zo verwonderlijk, want MBO biedt een klassieke win-/win-situatie, zowel als het gaat om het realiseren van bedrijfsdoelstellingen, als om het stimuleren van trots en betrokkenheid bij de medewerkers. Vandaar dat steeds meer bedrijven vrijwillig middelen en menskracht inzetten die de samenleving ten goede komen. En de behoefte aan informatie en inspiratie groeit mee. Daarom is er Wereldz. Op dit evenement krijg je in één dag inzicht in de actualiteit, praktische tips en adviezen en het laatste nieuws over onder meer de meetbaarheid van resultaten, maatschappelijke stage, coaching en onderzoek. En op de beurs ontmoet je een groot aantal prominente spelers uit het MBO-veld die hun kennis en ervaringen willen delen.

Wereldz. is een co-creatie van Fortis Foundation, Goede Zaken, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, MOVISIE, MVO Nederland en Univé.

Wereldz. vindt plaats op 23 juni 2009 van 10 tot 17 uur in de Amsterdam Convention Factory.

Nieuwsgierig? Meld je dan nu meteen aan als bezoeker of participant of kijk voor meer informatie op www.wereldz.nl