Ingezonden persbericht


boundary="----_=_NextPart_001_01C9F006.7D896B4E"

Persbericht De Balie

Dinsdag 23 juni, 20.30 - Toegang gratis
Politiek | De staat van de democratie: Iran - the follow-up Ingelast programma over actuele gebeurtenissen in Iran

Who's the boss in Iran? Die vraag is nu actueler dan ooit en daarom stellen we hem nog een keer* in een ingelast programma op dinsdag 23 juni. Want hoe heeft de verkiezing zo uit de hand kunnen lopen? Wat wil (en kan) de bevolking bereiken? Wat zeggen de recente gebeurtenissen over de machtsverdeling binnen het Iraanse regime?

Daarnaast staan we deze avond stil bij de kracht van (nieuwe) media. Met name Twitter wordt veel genoemd. Maar is Twitter een oorzaak of gevolg van de onrust?

Verder uiteraard veel aandacht voor de actuele ontwikkelingen en gelegenheid voor het publiek om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Met onder andere onderzoeker, publicist en auteur Peyman Jafari ,schrijver en muzikant Sahand Sahebdivani, bijdragen van Radio Zamaneh en vele anderen.


* eerder stelden wij deze vraag tijdens het debat Who's the boss van 4 juni dat werd gehouden n.a.v. de verkiezingen in Iran. Dit debat terugzien? Ga naar: http://www.debalie.nl/terugkijken.jsp

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Oxfam Novib

Telefonische reserveerlijn
De telefonische reserveerlijn is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 12.00 uur t/m 18.00 uur op telefoonnummer 020-5535100.

Kassa
De kassa is op werkdagen geopend vanaf 18.00 uur tot een half uur na aanvang van het programma (Let op! Dus alleen geopend als er een programma - met kaartverkoop - is!). In het weekeinde is de kassa geopend anderhalf uur voordat het programma begint tot een half uur na aanvang.

Kaarten zijn ook te koop via de website.
De link "kaartjes" verdwijnt een dag voor aanvang van het programma. Kaartjes zijn dan - indien nog beschikbaar - wel telefonisch te reserveren.



Ingezonden persbericht