Prinselijke belangstelling voor groene stroom uit de Noordzee

23/06/2009 16:47

C-POWER

Volgend op de Grand Opening van de eerste fase van het offshore windenergieproject van C-Power op 24 juni 2009 in aanwezigheid van Eerste Minister Herman Van Rompuy,

komt op maandag 29 juni ZKH Prins Filip op werkbezoek naar C-Power in Oostende

Naar aanleiding van het bezoek van Prins Filip aan het innovatieve offshore windproject van C-Power, zal eveens een ronde tafel gesprek georganiseerd worden met de belangrijkste vertegenwoordigers van de windenergiesector in ons land. Voor de prins is het een uitgelezen gelegenheid om in een informeel gesprek zich te vergewissen van de economische ontwikkelingsmogelijkheden en toekomstperspectieven van windenergie in België .

Programma

09.30 aanmelden bij C-Power Buskruitstraat 1 B-8400 Oostende

10.00 presentatie C-Power project in bezoekerscentrum

10.50 debat rond windenergie

11.30 vertrek naar heli-strip (Fort Napoleon)

11.40-12.20 helikoptervlucht Prins naar Thorntonbank

12.30 lunch Fort Napoleon

13.15 einde bezoek

Belangrijk!

Journalisten die over geen officieel erkende perskaart beschikken dienen ten laatste op 25 juni (12 u) hun naam, voornaam en geboortedatum door te geven aan Hilde Fredrickx (op onderstaand e-mailadres). Deze journalisten zullen op de dag zelf een badge ontvangen zonder dewelke zij het werkbezoek niet zullen kunnen bijwonen.

NB

Morgen, op 24 juni organiseert C-Power een perstirp naar de Thorntonbank, geinteresseerde journalisten kunnen zich alsnog inschrijven bij Hilde Fredrickx tot uiterlijk vanavond 17.30h.

(via fredrickx.hilde@c-power.be)

Met vriendelijke groeten,

Filip Martens , Algemeen Directeur

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel