Gemeente Diemen


Diemen, een modern dorpsgezicht

Hoe ziet Diemen er in 2040 uit? Kom het bekijken in het gemeentehuis!

In het gemeentehuis worden van dinsdag 23 juni tot vrijdag 18 september de inzendingen van de Amateurschilderwedstrijd 2009 tentoongesteld.
De opdracht aan de deelnemers luidde als volgt: Geef uw beeldende visie op "Diemen, een modern dorpsgezicht". Maak een werk dat laat zien hoe u denkt dat Diemen er als modern dorp uitziet of uit zou kunnen zien.U kunt hierbij gebruik maken van bestaande elementen uit Diemen, maar u kunt ook vanuit uw fantasie te werk gaan en nog niet bestaande elementen toevoegen in uw ontwerp.

Prijzen en prijsuitreiking
Evenals andere jaren kiest de jury de eerste, tweede en derde prijs alsmede de aanmoedigingsprijs. De bezoekers van de tentoonstelling kiezen de publieksprijs. De prijsuitreiking vindt plaats in het gemeentehuis op donderdag 17 september om 19.00 uur. De jury bestaat dit jaar uit de wethouder van Cultuur, Ruud Grondel, Peter Defesche, architect van het bureau OD 205 en onder andere betrokken bij de ontwikkeling van Plantage de Sniep, en een lid van de gemeentelijke kunstcommissie.

---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---