Gemeente Lingewaard


Kom dan naar de bijeenkomst op 24 juni a.s. om 19.30 uur

Vorige week kon u al lezen dat er een bijeenkomst wordt georganiseerd om de dienstverlening van de gemeente Lingewaard te verbeteren. Om er zeker van te zijn dat we de juiste verbeteringen doorvoeren, vragen we uw hulp. Daarom wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarin u kunt aangeven wat er in uw ogen verbeterd moet worden. Wethouder Van Roosmalen en de heer Fledderus, programmamanager dienstverlening, leiden deze avond.

De bijeenkomst vindt plaats op 24 juni om 19.30 uur in de vergaderzaal
1 van het stadhuis in Huissen.

Uw inbreng is voor ons een belangrijk instrument om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u goede ideeën of suggesties? Help ons dan en kom naar de bijeenkomst op 24 juni. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en om 19.30 uur start het programma. Rond 21.00 uur sluiten we de avond af.

Inschrijven
Wilt u deelnemen en uw stempel drukken op de verbetering van de dienstverlening van de gemeente Lingewaard? Stuur dan zo snel mogelijk onderstaande bon in naar: Gemeente Lingewaard, T.a.v. de heer

C. Fledderus, Antwoordnummer 26, 6660 VV Bemmel. (Een postzegel plakken is niet nodig).

Uw aanmelding mailen kan natuurlijk ook via: c.fledderus@lingewaard.nl Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin het definitieve programma van de avond.

download Antwoordcoupon deelname dienstverlening