Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Informatiemarkt gezondheid en veiligheid

24 juni van 09.00 - 13.00 uur

Gezond, gelukkig en veilig in de wijk!

Context, Centrum voor GGZ Preventie werkt door middel van het project Viva Lombardijen aan de geestelijke gezondheid van de vrouwen in de wijk Lombardijen. Op woensdag 24 juni organiseert Viva Lombardijen een gezellige informatiemarkt, die speciaal bedoeld is voor vrouwen. Op deze markt krijgen de vrouwen informatie over verschillende onderwerpen, die te maken hebben met (geestelijke) gezondheid en veiligheid. Er staan kraampjes met veel informatie en gedurende de ochtend worden er verschillende workshops gehouden.

Zo zal diëtiste Ellen Jacobs (Praktijk voor Voeding en Leefstijl) over gezonde voeding komen vertellen en worden er onder andere workshops gehouden over ontspanning (Context), opvoeding (Stichting De Meeuw) en omgaan met geld (CVD). Ook het LOV (Nederlandse taallessen aan huis), het Albeda, SoZaWe en de Vitaliteitswijzer zullen hun bijdrage leveren op deze dag.

Heeft u interesse en kent u vrouwen die meer over bovengenoemde onderwerpen willen weten, kom dan naar de informatiemarkt Gezond, gelukkig en veilig in de wijk! in de Petrakerk. Alle vrouwen zijn welkom en de toegang is gratis! De informatiemarkt is op woensdag 24 juni van 9.00 tot 13.00 uur in de Petrakerk in Lombardijen, Pliniusstraat 21. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanna Yaseen of Sharida Noormohamed, Context, tel: 010 49 33 555 of email: s.yaseen@context-ggzpreventie.nl