Kroon op het werk

Dienstverlenersbijeenkomst 24 juni (belsoten ledenbijeenkomst)

Het Werkgeversforum Kroon op het Werk bestaat nu ruim twee jaar. In die twee jaar hebben we een beter zicht gekregen op vragen die leven op het terrein van gezond ondernemen en hebben wij ons aanbod daar beter op kunnen afstemmen.

Op 28 mei jl. hebben we tijdens de Kroondag onze nieuwe brochure, een korte film over het Werkgeversforum en de Kroon-Plaza gelanceerd. Kroon-Plaza is ons nieuwe portaal waarop ondermeer onze Benchmark Gezondheidsmanagement en instrumenten als de WAI beschikbaar komen.

Centraal staat dat we een club voor en door ondernemers zijn en dat het forum een lerend netwerk vormt. Duidelijk is ook dat we ons aanbod moeten verdiepen, structureren en toegankelijker moeten maken. Daarover spreken we op dit moment met alle aangesloten bedrijven afzonderlijk. Bij de start hebben wij er voor gekozen dat ook dienstverlenende bedrijven zich kunnen aansluiten. Onze vooronderstelling was en is dat zij hetzelfde belang dienen, namelijk het bevorderen van gezond ondernemen en het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van mensen. Tegelijkertijd hebben zij ook een direct belang om bedrijven hun diensten aan te bieden.

Uw rol als dienstverlener zien wij als complementair aan de rol van een onafhankelijk Werkgeversforum. Tegelijk constateren wij dat die complementariteit nog onvoldoende benut wordt en niet altijd even duidelijk is. Om die complementariteit beter te benutten stellen wij ons zelf en u de vraag: `Wat kunt u het Werkgeversforum bieden andersom?'.

Tijdens deze bijeenkomst willen we in kleinere groepen praten en per groep conclusies trekken. Afhankelijk van de uitkomsten van de discussie en ieders belangstelling, willen wij specifieke afspraken maken per individueel bedrijf.

Wij nodigen u als dienstverlenend lid (u kunt alleen deelnemen als lid van het Werkgeversforum) daarom van harte uit hierover met ons op woensdag 24 juni van 14 - 16 uur te Hoofddorp van gedachten te wisselen. Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje na afloop

Aanmelding
Deelnemen? Meldt u aan via info@kroonophetwerk.nl o.v.v. de gekozen datum. U ontvangt na aanmelding een bevestiging incl. programma en routebeschrijving. Aan de bijeenkomst zijn voor Werkgeversforumleden geen kosten verbonden.

Wij zijn erg benieuwd naar uw reactie en hopen u op woensdagmiddag 24 juni te mogen begroeten.

Namens het bestuur van het Werkgeversforum Kroon op het Werk Met hartelijke groet,

Wouter van Ginkel
Directeur
Poortwachter logo