Ingezonden persbericht

Rijswijk, 24 juni 2009

Vrouw uit Zevenbergen wint BMW met BMW Kraslot

Een 38-jarige vrouw uit Zevenbergen heeft met het BMW Kraslot een BMW gewonnen. De winnares kreeg een aantal Krasloten voor haar verjaardag waarmee ze geld gewonnen had. Daarmee heeft ze een BMW Kraslot gekocht en heeft met dat Kraslot in een keer de BMW gewonnen.

"Het gebeurde vlak voor
Vaderdag dat ik de BMW onder de kraslaag vandaan kraste. Het is dus een soort Vaderdag cadeautje voor mijn man geworden. Mijn man en kinderen zijn gek op auto's, dus zij kunnen niet wachten op de nieuwe BMW," aldus de gelukkige winnares.

Met het BMW Kraslot zijn naast de
hoofdprijs van 100.000 euro netto, ook 100 BMW 316i Sedans te winnen. De eerste BMW is begin juni gewonnen in Gouda en afgelopen week zijn er in het totaal 3 BMW's gewonnen; in Geldrop, Weert en Zevenbergen. Er zijn nu nog 96 BMW's te winnen.

Het winnende Kraslot is verkocht
bij Primera Nagtzaam aan de Molenstraat in Zevenbergen. Hier wordt vrijdag 3 juli om 10.00 uur een grote taart aangesneden om het vallen van de BMW prijs aldaar te vieren.

Iedereen
wint met Krasloten

Niet alleen spelers van Krasloten winnen met Krasloten maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van De Lotto, de moedermaatschappij van Krasloten, komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.