Ingezonden persbericht


Den Haag, 09 juli 2008

Persbericht

Datum ShoppingNight 2009 bekend!

Donderdag 25 juni 2009 kan alvast in de agenda's genoteerd worden van alle shop-a-holics. Dan vindt ShoppingNight 2009 plaats. De derde editie van het meest succesvolle shopping evenement in Nederland waarbij de Haagse Binnenstad tot middernacht hét shoppingparadijs is voor winkelend Nederland.

Na 2 succesvolle edities valt de ShoppingNight niet meer weg te denken als evenement dat in de Haagse Binnenstad plaatsvindt. Het is nog maar 3 weken geleden dat de ShoppingNight 2008 op donderdagavond 19 juni werd gehouden. Meer dan 60.000 bezoekers genoten toen van het totale programma van deze speciale avond. Een programma dat naast spectaculaire kortingen en aanbiedingen van warenhuizen en winkels ook tal van evenementen bood als modeshows op een mega catwalk, mobiele beauty en fashion teams met gratis styling advies, een geweldig optreden van de Nederlands zangeres Do en haar band en een zinderende after party.

Wat het programma van ShoppingNight 2009 zal bieden is nu nog niet bekend. Dat er nog meer verrassingen voor de shop-a-holics zullen zijn, daar mag je zeker van zijn.

Er is maar één stad waar je één keer per jaar echt tot middernacht kunt winkelen en dat is de Haagse Binnenstad.

Shop till you drop! Wat wil je nog meer ..?
Misschien op de hoogte blijven van wat de Haagse Binnenstad te bieden heeft? Klik dan op www.puurdenhaag.com voor een compleet overzicht van cultuur, shoppen en uitgaan.

ShoppingNight kenmerkt zich door de combinatie van diverse evenementen op het gebied van fashion, verzorging en lifestyle en bovenal speciale aanbiedingen en spectaculaire kortingen van de deelnemende warenhuizen en winkeliers.

ShoppingNight is een initiatief van de Stichting Marketing Haagse Binnenstad en is onderdeel van The Hague Festivals dat volgend jaar plaatsvindt van 12 juni t/m zondag 28 juni 2009.

Einde persbericht

-----------------------



Ingezonden persbericht