Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

NIEUW: EXCLUSIEVE ONLINE OULET VOOR LUXE LIFESTYLE LIEFHEBBERS

BESLOTEN. BETAALBAAR. BRANDFIELD.com

Amsterdam, 25 juni 2009 - Exclusiviteit hoog in het vaandel, maar niet tegen elke prijs? Dol op design, maar het moet wel leuk blijven? Gadgets helemaal jouw ding, maar alleen tegen toptarieven? Voor alle mensen die zweren bij een luxe lifestyle en daar niet te veel voor willen betalen gaat het leven een stuk eenvoudiger worden. Vandaag opent de exclusieve online outlet Brandfield.com haar digitale deuren. Het aanbod bestaat uit design interieur, high-end (audio) electronics, gadgets, accessoires, luxe reizen en events - tegen tarieven die 30 tot 70 procent lager dan de geadviseerde verkoopprijs liggen. Wie op Brandfield.com wil shoppen moet wel eerst een plekje op de ledenlijst weten te bemachtigen. Geen uitnodiging ontvangen? Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van luxe lifestyle zich aanmelden voor de wachtlijst. De eerste Sale vindt medio juli plaats.

Luxe merken
Met launching partners en merken waaronder Boretti, LG, American Tourister by Samsonite, Odesi Starling (van ontwerper Marc th. van der Voorn), Bukatchi, The Dylan Hotel Amsterdam en Huet Brothers is Brandfield.com met recht een exclusieve lifestyle outlet te noemen. Binnen de besloten online omgeving wordt een weloverwogen selectie aangeboden in de categorieën Home & Outdoor Living, Electronics & Fun, Travel & Events en Fashion Accessoires. Denk hierbij aan trendy lounge sets, design verlichting, hoogwaardige buitenkeukens, plasma-schermen, horloges en leren tassen. Naast fysieke producten biedt Brandfield.com ook Vip-arrangementen naar concerten en vijfsterrenhotel last-minutes. Alle producten zijn prestigieuze merkartikelen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Kortingen beginnen bij 30% en kunnen oplopen tot 70% van de adviesprijs. Brandfield.com is hiermee de eerste besloten en exclusieve online outlet voor luxe lifestyle artikelen.

Invitation only
Het volledige aanbod van Brandfield.com is exclusief voor leden. Het is een besloten 'online shopping community' waar niet zomaar iedereen een bestelling kan plaatsen. Lid worden kan alleen op uitnodiging. Deze uitnodigingen worden verzonden door Brandfield.com en binnenkort ook door de leden zelf (tell a friend). Wie (nog) geen Brandfield.com- connecties heeft kan zich op de wachtlijst laten plaatsen. Hiermee wordt een exclusief netwerk gecreëerd van echte liefhebbers van high-end lifestyle producten. Elke Sale op Brandfield.com duurt één tot drie dagen en staat in het teken van een product, dat soms in een heel beperkte oplage verkocht zal gaan worden. Leden krijgen via een e-mail update de kans om het product tegen de laagste mogelijke prijs te kopen.

Nieuw in Nederland
"Nadat ik vorig jaar mijn bedrijf TAPPS heb verkocht, heb ik veel inspiratie opgedaan in internationale Outlet malls zoals bijvoorbeeld in Dubai en de Saldi in exclusieve winkelstraten van Milaan en Rome", vertelt internetondernemer Govert van Eerde, één van de initiatiefnemers van Brandfield.com. "Daarnaast waren de activiteiten van het Franse Vente-privee en Brands4friends in Duitsland mij uiteraard niet ontgaan. Deze exclusieve outlets verkopen met veel succes fashion designer brands. Brandfield.com hanteert eenzelfde model met een andere productstrategie: wij partneren met A-merk fabrikanten in meerdere luxe productcategorieën en mode is nou net het enige (met uitzondering van accessoires) dat we niet zullen gaan aanbieden. Door leveranciers worden we met open armen ontvangen, met een aantal van hen zijn we in gesprek over producten die zelfs exclusief voor Brandfield.com zullen worden ontwikkeld. Exclusiever dan dat wordt het niet!"

Brandfield.com is een exclusieve online outlet met luxe lifestyle artikelen tegen de laagst mogelijke tarieven. Kortingen kunnen oplopen tot 70%. Toegang tot de 1 tot 3-daagse Sales is exclusief voor leden. Uitnodigingen worden verzonden door Brandfield.com en binnenkort ook door de leden zelf (tell a friend). Wie (nog) geen connecties binnen Brandfield.com heeft kan zich aanmelden voor de wachtlijst. Er wordt een weloverwogen selectie van high-end lifestyle artikelen aangeboden in de categorieën Home & Outdoor Living, Electronics & Fun, Travel & Events en Fashion Accessoires. De website www.brandfield.com is vanaf vandaag geopend. De eerste Sale vindt medio juli plaats.



Ingezonden persbericht