Ingezonden persbericht


Persbericht

ABN AMRO Hypotheken Groep kiest Èfdécé-software van Unit 4 Agresso

Sliedrecht, 25 juni 2009 - ABN AMRO Hypotheken Groep gaat gebruik maken van de hypotheekadviessoftware Èfdécé van Unit 4 Agresso. De business unit e-Channels, die zich richt op hypotheekdistributie via het directe kanaal (internet en telefoon), beoogt met deze software haar processen op het gebied van hypotheekadvies te stroomlijnen. Het doel is klanten objectief en efficiënt te adviseren uiteraard volgens de door de Wft gestelde eisen.

Èfdécé is een onafhankelijk hypotheek adviespakket waarmee alle denkbare hypotheekconstructies kunnen worden berekend. Het programma bevat ruim 180 aflossingsproducten, de rentes en voorwaarden en maximale hypotheektoetsen van vrijwel alle maatschappijen.

Fred Lingg, directeur Unit 4 Agresso Financiële Intermediairs: "Per klant vindt er een automatische vastlegging plaats van alle relevante gegevens. Door de onderdelen klantprofiel, klantinventarisatie en risicoanalyse kunnen de hypotheekadviseurs het uitgebrachte advies gemakkelijker motiveren en vastleggen."

Karin Polman, Business Unit Manager e-Channels bij ABN AMRO Hypotheken Groep: "Wij willen onze klanten de beste financiële diensten bieden die zorgeloos wonen mogelijk maken. Met de Èfdécé-software kunnen onze erkend hypotheek adviseurs het adviesproces op een efficiënte manier verder optimaliseren"

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte bedrijfssoftware en bijbehorende ICT-diensten en internetoplossingen. Met vestigingen in veertien Europese landen, vijf landen buiten Europa en verkoopactiviteiten in diverse andere landen werd in 2008 een omzet van ¤ 394 miljoen gerealiseerd. Het hoofdkantoor staat in Sliedrecht. Unit 4 Agresso had aan het eind van eind 2008 3.537 medewerkers in dienst. De aandelen worden verhandeld op Euronext Amsterdam (Symbool: U4AGR).

Voor meer informatie, kijk op: www.unit4agresso.nl

Over ABN AMRO Hypotheken Groep
ABN AMRO Hypotheken Groep is gespecialiseerd in het verstrekken en beheren van hypotheken. Door jarenlange ervaring en de voortdurende verbetering van producten en processen is ABN AMRO Hypotheken Groep een van de grootste gespecialiseerde hypotheekverstrekkers in Nederland. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. is een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.



Ingezonden persbericht