Gemeente Roermond

Limburgse première voor StadsTV Roermond

Gedurende het jaar 2009 worden door TVLimburg wekelijks op een vast tijdstip items over de stad Roermond geproduceerd en uitgezonden. De items duren 2,5 minuut en worden uitgezonden op donderdag in het programma Limburg Vandaag. De eerste StadsTV Roermond uitzending staat geagendeerd op donderdag 25 juni om 17.30 uur op TVLimburg aansluitend aan het nieuws. Herhalingen zijn te zien vanaf 18.00 uur.

StadsTV Roermond is promotioneel van aard en geeft goed zicht op de ontwikkelingen in de gemeente Roermond. In principe moet StadsTV Roermond de kijker in Limburg, maar ook daarbuiten meer achtergrondinformatie verschaffen over de dynamiek en ontwikkeling in Roermond. StadsTV Roermond is niet per definitie gekoppeld aan een evenement, maar wel bijvoorbeeld aan actualiteit, goed nieuws, stedelijke realisaties, projecten in uitvoering, cultuur, bedrijfsleven, etc.

De uitzendingen worden gemaakt door een redactie team van Citymanagement Roermond en TVLimburg en dragen een breed en bovenregionaal karakter. De redactie streeft ernaar om actuele, maar ook tijdloze onderwerpen te belichten en zal daarbij in eerste instantie zelf op ontdekkingstocht gaan. Via research en goede voorbereiding trachten zij onderwerpen te vertalen naar leuke televisie. Met StadsTV is Roermond de eerste gemeente in Limburg die zich met dit item aan een bovenregionaal publiek presenteert. StadsTV Roermond past dan ook perfect binnen de Citybranding van Roermond.

Publicatiedatum: 23-06-2009 Bijgewerkt: 23-06-2009