Jeroen Blondeau wint wedstrijd beste tegelzetter in Rome


HEDEL, 20090625 -- Omnicol heeft op 21 juni jl. de wedstrijd `Ben jij De Beste Tegelzetter van Nederland' beëindigd in Rome. Daar is Jeroen Blondeau uit Volendam gekozen als winnaar na een laatste strijd met de andere twee finalisten Elvira van Roosmalen en Leo van Diepen. De titelhouder is de verpersoonlijking van vakmanschap, kwaliteit en innovatiedrang.

Op basis van parate kennis, communicatieve vaardigheid, inzicht en algemene presentatie, kwam Jeroen Blondeau als winnaar uit de bus. Hij is achttien jaar professioneel tegelzetter, waarvan tien jaar zelfstandig als Toptegelzetters uit Volendam. Omnicol is met de drie finalisten naar Rome afgereisd, omdat hier op tegelgebied veel te zien is; het oude ambacht in de diverse bouwwerken vormt een inspiratiebron voor iedere tegelzetter. Zij kregen daarom een praktijkopdracht en een theoretische opdracht om hun vaardigheden en kennis van het vak te toetsen in deze laatste fase van de wedstrijd.

Samenwerking
Omnicol is voornemens samen te gaan werken met deze winnaar teneinde praktijkervaring, kennis en kunde te kunnen delen. Zo wil het bedrijf tips en suggesties uitwisselen en haar doelgroep nog beter faciliteren door deze structureel te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van lijmen. Omnicol verneemt op haar beurt weer nieuws vanuit de tegelbranche en de dagelijkse praktijk.

Omnicol
Omnicol is marktleider in de Benelux op het gebied van professionele tegellijmen en afbouwproducten en onderscheidt zich door haar klanten vergaande service en garantie te bieden. Omnicol adviseert en informeert de professionele gebruiker op het gebied van bouwtechnische zaken, productverwerking en begeleidt hem tijdens het bouwproject. Meer informatie op www.omnicol.info.





Omnicol Nederland