Ingezonden persbericht


Vrijdag 26 Juni 2009

========================
DeepFM past programmering aan i.v.m. overlijden Michael Jackson

Uit eerbetoon voor het overlijden van Michael Jackson draait het House- en Dancestation elk hele uur een originele plaat van de King of Pop en daarnaast in het uur ook diverse remixes en platen met samples. Michael Jackson heeft talloze hits geproduceerd die heden ten dage nog steeds actueel en dansbaar zijn.

Directeur Vincent Bruijnes laat in een reactie weten: "Voor velen van ons was Jackson een held en inspirator op de hedendaagse house- en dancemuziek. Het overlijdensbericht sloeg in als een bom waarop wij gelijk hebben besloten dit te moeten eren door het draaien van platen van Michael Jackson."

De in de Amerikaanse staat Indiana geboren Jackson kreeg eind jaren zestig bekendheid als lid van de Jackson 5, een band die hij samen vormde met zijn broers. Vanaf 1972 ging hij solo verder, wat direct resulteerde in de enorme hit 'Ben'. In totaal scoorde Jackson, die dertien Grammy Awards won, in Nederland zes nummer 1-hits. Het album 'Thriller' uit 1982 is met wereldwijd ruim honderd miljoen verkochte exemplaren nog altijd het best verkochte album uit de popgeschiedenis. Michael Jackson is donderdag 25 juni 2009 overleden nadat hij een hartstilstand zou hebben gehad in zijn woning in Los Angeles.

========================



Ingezonden persbericht