Ingezonden persbericht


Ode aan King of Pop Michael Jackson vanavond tijdens 80's & 90's Disco Theatre

Naarden, 26 juni 2009 | Ben Liebrand en Erik de Zwart zullen vanavond uitgebreid stilstaan bij de dood van Michael Jackson tijdens hun '80's & 90's-Disco Theatre', een multimediale reis door de '80's & '90's. Beide DJ's hebben geschokt gereageerd op het nieuws en onmiddellijk besloten om het programma van de geplande avond aan te passen.

Ben Liebrand: 'Michael Jackson is een held van ongekende grootte. Hij heeft de transformatie van disco naar dance gemaakt en was daarom altijd de rode draad in mijn muziekmixen. Door middel van vele Michael Jackson-hits, zijn videoclips en een optreden van Nederlands beste Michael Jackson-imitator zullen we hem vanavond uitgebreid eren.'

'80's & 90's Disco Theatre, powered by Radio Veronica Door videoclips, sfeerbeelden en opvallende optredens van kunstenaars en artiesten die de jaren 80 en 90 kleur gaven, maar ook met de techniek van de toekomst, staat '80's & '90's Disco Theatre' garant voor een experience zoals je nog niet eerder hebt meegemaakt. Ben Liebrand zorgt ervoor dat iedereen de hele avond non-stop zal dansen en Erik de Zwart presenteert de 'rock'-hits uit de 80's & 90's. Daarnaast zijn er optredens van onder andere King Bee, Tony Scott en Forrest. Daarmee ontstaat een geheel nieuwe belevenis van de 80's & 90's, de Grandmix komt tot leven!

Locatie & kaartverkoop
De locatie voor de allereerste editie van '80's & 90's Disco Theatre, powered by Radio Veronica!' is het partycentrum Go Planet, vlak naast het nieuwe stadion van FC Twente in Enschede. Met de trein voor de deur en probleemloos (gratis) parkeren is deze locatie uitermate goed bereikbaar.

Er zijn nog enkele kaarten te koop voor slechts ¤ 19,50 (excl. reeserveringskosten) via Ticketpoint.nl/discotheatre en discotheatre.nl. Aan de zaal zal de toegangsprijs ¤ 25,- bedragen. >
Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht