Ingezonden persbericht


Persbericht

Bijzonder optreden ter viering van 60e verjaardag
Candy Dulfer met Stay Tuned in Avila Hotel op Curaçao op 26 juni

Curaçao, 15 juni 2009. Het jaar 2009 staat voor het Avila Hotel op Curaçao in het teken van haar roemrijke historie. Gevestigd in een klassieke gouverneurswoning viert het Avila Hotel haar 60e verjaardag in 2009. Om deze verjaardag luister bij te zetten worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo zal op 26 juni aanstaande Candy Dulfer een exclusief optreden verzorgen in de Octagon Plaza van het Avila Hotel.

Het hotel heeft een rijke historie bij vakantiegangers, representanten uit het bedrijfsleven en overheidsdelegaties. Niet lang geleden schreef Elsevier een artikel over 'Het Avila Effect', naar de heilzame werking die het Avila Hotel heeft op - vooral politiek getinte - discussies tussen gesprekspartners van het koninkrijk.

Het optreden van Candy Dulfer is onderdeel van een uitgebreid activiteitenprogramma ter gelegenheid van de verjaardag van het hotel. Een greep uit dit programma:
* 'Art in Avila Kamermuziek week' o.l.v. de befaamde Anne Marie McDermott uit Amerika
* 'Liefdesbrieven', toneelvoorstelling van Paul van Vliet en Anne-Will Blankers
* 'Avila Culinair', met asperges van chef Harold Kok van de Hamert uit Limburg
* 'Pasta e Basta', serie diners met geschoonde zang van Pasta e Basta

Later in het jaar volgen andere artiesten waaronder Jörgen Raymann op 31 juli, 1 en 2 augustus en Izaline Callister op 30 oktober.

Candy Dulfer speelt sinds haar zevende saxofoon, startte de band Funky Stuff op haar veertiende, bracht haar eerste album wereldwijd uit op haar negentiende en toert over de hele wereld sinds haar twintigste. Zij speelde met vele grote jazz- en popartiesten. Van Prince tot Maceo Parker en van Aretha Franklin tot Pink Floyd. Verder wordt zij veel gevraagd voor TV optredens, zo zat zij onder andere bij Jay Leno, in Saturday Night Live en bij Arsenio Hall. In 2008 ontving zij de Gouden Harp voor haar bijzondere bijdragen aan de muziek in Nederland.

Het optreden van Candy Dulfer en de andere activiteiten op muzikaal en cultureel gebied passen in de traditie van het Avila Hotel om cultuur te integreren in het exclusieve verblijf in het Avila Hotel waardoor het onderdeel van de bijzondere ervaring wordt.



Ingezonden persbericht