Pijnacker-Nootdorp


Samen uit samen thuis dag

Samen uit Samen thuis dag De Samen uit samen thuis dag is al bijna een traditie. Het is een dag waarop Pijnacker-Nootdorp laat zien wat zij te bieden heeft op het gebied van sport, kunst, cultuur en vrijwilligerswerk. Een dag waarop (nieuwe) inwoners, jong en oud, kennis en nieuwe contacten kunnen opdoen, zodat zij zich hier thuis gaan voelen en thuis blijven voelen.

Zaterdag 27 juni 2009

De 'Samen uit samen thuis' dag wordt in 2009 georganiseerd op zaterdag 27 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur. We concentreren de evenementen op één locatie: de wijk Emerald in Delfgauw.

Uitnodiging organisaties

Wij nodigen organisaties van harte uit deel te nemen aan de 'Samen uit samen thuis dag. Want de enthousiaste deelname van (sport)verenigingen, culturele-, ideële- en vrijwilligersorganisaties uit onze gemeente is het recept voor ons succes. De dag blijkt voor de organisaties een goede gelegenheid om op een laagdrempelige manier contact te leggen met inwoners en nieuwe leden te werven. Ook dit jaar willen we graag samen met u weer een aantrekkelijk programma aanbieden.

Alle verenigingen en organisaties hebben afgelopen week een uitnodiging ontvangen. Heeft u hem niet gezien? In de kolom rechts op deze pagina kunt u hem downloaden.