Warchild


Het hoogtepunt van Veghel4WarChild komt eraan!
Bookmark and Share
11 juni 2009 -
In Veghel zetten jong en oud, scholen en particulieren, (sport)clubs en bedrijven zich al maanden in om geld in te zamelen voor War Child. Het hoogtepunt vindt plaats in het weekend van 26,27 en 28 juni. Lees hier wat er zoal gaat gebeuren in Veghel:

Deejays4Warchild
Grootse artiesten komen op zondag 28 juni naar Veghel om te draaien tijdens Deejays4Warchild op het Stadhuisplein! Marco V, Marcel Woods, Showtek, Jochen Miller en Jordy Lishious komen geheel belangeloos hun beste set draaien voor het goede doel. Vooraanstaande Veghelse artiesten zullen hier ook hun bijdrage aan leveren. Dirk Dali, Naughty Nik, Mc Anon en VJ Erik helpen ook door geheel belangeloos op te treden.

Tempo Team
Tempo Team laat Veghel4WarChild niet zomaar aan zich voorbij gaan. Het uitzendbureau organiseert op zondag 28 juni tussen 10.00- 12.00 uur een geheel verzorgde brunch voor groot en klein bij hun eigen vestiging aan de Molenstraat in Veghel!

Turnvereniging Educa
Voetballen, hockeyen, honkballen, basketballen en tennissen kon al tijdens het Veghel4WarChild weekend, maar nu is ook turnen aan het lijstje toegevoegd. Turnvereniging Educa staat op zaterdagmiddag 27 juni van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt, tegelijkertijd met de basketballers.

Fluidwell
Binnenkort opent Fluidwell haar deuren in Veghel. Aan alle genodigden voor de opening is gevraagd om in plaats van cadeaus een donatie aan Veghel4WarChild te geven. Fluidwell is het eerste bedrijf in Veghel dat op deze manier bijdraagt aan het grootse evenement op 27 en 28 juni.

Koken4WarChild
Koken4WarChild stond al langer op de planning. De sterrenkoks, het eten, de inventaris voor het restaurant en de bediening was al een tijdje in kannen en kruiken, maar dankzij Neptunus kan het tijdelijke sterrenrestaurant nu ook met slecht weer zeker doordraaien. Neptunes komt twee luxe tenten opbouwen zodat Koken4WarChild ook door kan gaan als de weergoden het weekend niet goed gezind zijn.

Carnavalsvereniging de Promillikantjes
Carnavalsvereniging de Promillikantjes heeft als doel om 2000 pakketten ansichtkaarten van Veghel4WarChild te verkopen in de Bunders.

Schilderworkshop
In het weekend van Veghel4WarChild op 27 en 28 juni kan iedereen meedoen aan een schilderworkshop bij boekhandel Bek.