Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district

Oosterhout NB, 28-06-2009

Politie arresteert man na zware mishandeling echtgenoot

MADE - De politie heeft vanmorgen rond 03.30 in een bijgebouw van een woning een 43-jarige man uit Made aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling van zijn echtgenoot, de vrouw liep diverse
verwondingen op aan haar hoofd en is voor onderzoek overgebracht naar het Amphia ziekenhuis in Breda.

Het slachtoffer en haar man kregen in de woning woorden. Deze
woordenwisseling liep uit in een conflict waarbij de man zijn vrouw mishandelde. De vrouw liep verwondingen op aan haar gezicht en achterhoofd. De politie trof de vrouw in de woning aan en verleende eerste hulp. De verdachte was op dat moment niet in de woning
aanwezig. In een bijgebouw bij de woning vonden agenten hem. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Tilburger slaat man uit Oosterhout in uitgaansgebied

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen rond de klok van 03.30 uur een 24-jarige Tilburger aangehouden voor mishandeling. Het slachtoffer, een 18-jarige jongen uit Oosterhout deed aangifte. De Oosterhouter fietste vanmorgen over de Markt en werd daar aangesproken door de verdachte. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling waarbij de Tilburger het slachtoffer tegen zijn gezicht sloeg. Gevolg was een kapotte lip. Agenten die belast waren met het houden van toezicht in het centrumgebied hebben de verdachte ingerekend en meegenomen naar het bureau.

Politie houdt tweetal aan na mishandeling taxichauffeur

RAAMSDONKSVEER - De politie heeft vanmorgen rond 02.45 uur in
Raamsdonksveer een 39-jarige man en een 29-jarige vrouw, beiden uit dezelfde plaats aangehouden voor mishandeling van een 19-jarige taxichauffeur.

Het slachtoffer had een groepje mensen, waaronder het tweetal in Waalwijk opgepikt voor een rit richting Raamsdonksveer. Tijdens de rit stak één van de klanten een sigaret op. De chauffeur was het daar niet mee eens en vroeg de man zijn sigaret te doven. In de taxi ontstond een woordenwisseling. In de Sint Jozeflaan liep het op een handgemeen uit waarbij de chauffeur meerdere keren in het gezicht geslagen is. Gewaarschuwde agenten troffen de chauffeur in zijn taxi met een bebloed gezicht aan. Hij vertelde korte tijd het bewustzijn te zijn verloren. Tijdens het onderzoek wat daarop volgde hebben agenten de man en vrouw aangehouden voor openlijke geweldpleging. De politie stelt een onderzoek in naar de mogelijke andere betrokkenen.

Man steekt stiefvader met schroevendraaier

RIJEN - De politie heeft gistermiddag rond 16.00 uur in een woning in Rijen een 20-jarige Rijenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 43-jarige stiefvader uit Rijen met een schroevendraaier te hebben gestoken. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld.

Na een ontvangen melding van een steekpartij spoedden zich meerdere politie-eenheden naar een woning in Rijen. Buiten werden de agenten aangesproken door het slachtoffer. Hij vertelde door zijn stiefzoon met een schroevendraaier in de rug te zijn gestoken. De man is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg. Agenten troffen in de woning de verdachte aan. Hij is aangehouden op verdenking van poging tot doodslag.

Politie rekent Oosterhouter in na vernieling van twee auto's

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteren rond het middaguur in de Tempelierstraat een 28-jarige inwoner uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt ervan verdacht vernielingen te hebben aangebracht bij twee auto's met een lifehammer. Hij is op het bureau ingesloten.

Een 41-jarige automobilist uit Oosterhout reed gistermiddag met zijn auto door de Tempelierstraat. Hij zag voor hem een man, met een oranje veiligheidsvest , een auto met een lifehammer vernielen. Tijdens het passeren draaide de verdachte zich naar zijn auto en gooide de lifehammer tegen de voorruit van zijn auto. Het lukte buurtbewoners de man aan te houden en over te dragen aan de gewaarschuwde agenten.

Bewoner overloopt woninginbreker

DORST - De politie onderzoekt een inbraak die vanmorgen gepleegd is in een woning aan de Pastoor den Rondenstraat. Bij de inbraak werd een laptop buit gemaakt. De 35-jarige bewoner trof de dader in de hal van zijn woning aan, waarop de inbreker het huis uitvluchtte.

De bewoner werd vanmorgen rond 04.45 uur gewekt door een geluid, afkomstig uit zijn woning. Hij liep de trap af en trof in de hal van zijn woning een onbekende man aan. Bij het zien van de bewoner nam de dader de benen. De bewoner is achter de man aangerend. Het lukte hem om de inbreker in de Lijsterstraat vast te pakken. De aangever liet hem korte tijd later los doordat de verdachte bedreigende taal uitte. Gewaarschuwde agenten hebben in de omgeving rondgekeken echter de dader niet meer kunnen achterhalen.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 28-06-2009 13:57 | © Regio Midden en West Brabant |