Persuitnodiging Jeugdtop

26/06/2009 14:42

VNG

PERSUITNODIGING JEUGDTOP

Op maandag 29 juni organiseren de VNG en het ministerie van SZW de Jeugdtop in Den Haag. Tijdens het programma zullen de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de voorzitter van de VNG, wethouders van gemeenten met de grote regionale werkpleinen en vertegenwoordigers van sociale partners met elkaar in gesprek gaan over de uitvoering van het actieplan jeugdwerkloosheid van het kabinet.

Deelnemers zijn onder andere staatssecretaris Klijnsma (SZW), VNG-voorzitter Jorritsma (VNG), Wilna Wind (FNV), Sip Nieuwsma (VNO-NCW) en de wethouders Rian van Dam (gemeente Alkmaar), Marco Florijn (Leeuwarden), Dominic Schrijer (Rotterdam) en Freek Ossel (Amsterdam).

Het programma voorziet rond 15.30 uur in een persmoment. VNG-voorzitter A. Jorritsma zal dan een samenvatting geven van de Jeugdtop, gevolgd door een reactie van staatssecretaris Klijnsma. Vervolgens is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan aanwezigen.

De VNG en het ministerie van SZW nodigen u van harte uit om bij het persmoment aanwezig te zijn. GeĂŻnteresseerden dienen zich van te voren aan te melden bij het secretariaat van de VNG, telefoonnummer 070-3738472 of via nellie.monroy@vng.nl.

Locatie:

De Haagse Lobby, gevestigd op de 10e verdieping van de Centrale Bibliotheek, Spui 68, Den Haag, te bereiken via de lift van de bibliotheek (links voor het Stadhuis)