Gemeente Lansingerland

Cursussen vrijwilligerswerk 2009
cursus

In het laatste kwartaal van 2009 biedt de gemeente Lansingerland de vrijwilligersorganisaties de mogelijkheid om hun vrijwilligers deel te laten nemen aan cursussen.

Deze cursussen worden gegeven ten behoeve van de deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers.

Cursussen
Op basis van voorgaande jaren gehouden behoeftepeiling onder de vrijwilligersorganisaties en het nieuw accommodatie- en subsidiebeleid van de gemeente worden de volgende cursussen aangeboden:
1. Public Relation in het kader van werving van nieuwe leden
2. Vrijwilligerswerk in deze tijd

3. Penningmeesterschap

4. Fondswerving

5. Effectief omgaan met conflicten

De trajecten worden officieel door het ROC Zadkine aangeboden en verzorgd door de ondersteuningsorganisatie PJ Partners.

Voorwaarden
Per cursus kunt u maximaal twee personen van uw organisatie aanmelden. Inschrijven voor meerdere
cursussen is mogelijk.

* De cursussen worden gegeven in groepen van minimaal 8 maximaal 14 deelnemers.

* Deelname is gratis.

Inschrijving
Data, tijdstip en locatie kunt u terugvinden op bijgevoegd inschrijfformulier.
Vul het inschrijfformulier in en stuur het voor 17 augustus 2009 op naar de afdeling Economische Zaken & Welzijn van de gemeente Lansingerland, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. U kunt uw aanmelding ook mailen naar birten.lostar@lansingerland.nl. Wilt u dan wel duidelijk het aantal personen, naam, adres en telefoonnummer vermelden?
Omdat we per cursus aan een maximum aantal deelnemers zijn gebonden, geldt het principe dat inschrijving plaatsvindt op basis van de datum van ontvangst van de aanmelding. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving op het door u opgegeven adres.

Mocht u nog vragen hebben over het bovenstaande dan kunt u zicht wenden tot de behandelend ambtenaar Birten Lostar, zij is telefonisch bereikbaar op (010) 800 46 16.

Te downloaden:

* Inschrijfformulier_deskundigheidsbevord.pdf (41,52 KB)
* Overzicht_cursussen_2009.pdf (37,67 KB)