Ezwim

Gartner noemt Ezwim "Promising" in Gartner's Telecom Expense Management MarketScope Report

Amsterdam, 29 juni 2009 - Ezwim, marktleider in Telecom Management, heeft een "Promising" beoordeling in Gartner's MarketScope voor Telecom Expense Management (1) ontvangen. Ezwim was een van de 45 bedrijven die zijn geëvalueerd in dit wereldwijde onderzoek.

Volgens het Gartner-rapport, "worden 2009 en 2010 jaren waarin TEM in West-Europa gaat doorbreken, omdat in deze periode bedrijven in West-Europa - die hun activa en kosten voornamelijk in Europa hebben - op grote schaal TEM diensten zullen adopteren".

"Wij zien een toenemende behoefte aan Telecom Expense Managent diensten in Europa, zegt Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim. "Ezwim is markleider in Europa met meer devices onder management dan welke andere TEM speler dan ook; wij hebben een goede uitgangspositie om optimaal te profiteren van de groei in Europa in 2009 en 2010. Gartner's "Promising" rating en onze sterke positie in Europa sterken ons in onze overtuiging dat we onze leidende positie de komende tijd kunnen uitbouwen."

(1) Gartner, Inc. MarketScope for Telecom Expense Management by Eric Goodness et al, June 22, 2009

Over the MarketScope

The MarketScope is met copyright beschermd door Gartner, Inc. en kan alleen gebruikt worden met toestemming van Gartner. The MarketScope is een evaluatie van een marktsegment op en gedurende een bepaalde periode. Het schetst Gartner's analyse van hoe bepaalde aanbieders zich verhouden tot bepaalde criteria voor dat marktsegment, zoals Gartner ze gedefinieerd heeft. Gartner beveelt geen van de aanbieders aan, noch producten of services die beschreven zijn the MarketScope. Verder beveelt Gartner niemand aan om aanbieders met de hoogste rating aan te schaffen. Gartner wijst elke garantie, impliciet of expliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief elke garantie met betrekking tot merchantability en geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Ezwim

Ezwim, marktleider in Telecom Management, levert Telecom Expense Management en Telecom Service Management software aan bedrijven en operators. Ezwim's diensten maken telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim's diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen. Ezwim is een Software-as-a-Service speler (SaaS) die meer dan
1,000,000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel ondersteunt. Ezwim heeft klanten in alle toonaangevende marktsegmenten en Global 2000 bedrijven vertrouwen op Ezwim diensten voor het effectief managen van hun telecommunicatie. Bezoek voor meer informatie www.ezwim.com.

Voor meer informatie
Ezwim BV
Wendy van Meer, Marketing Directeur
Tel. 020-8884388
Email: wvanmeer@ezwim.com

Boekel De Nerée

"We hebben voor Ezwim gekozen omdat zij de kennis, technologie en services in huis hebben die Boekel De Nerée nodig heeft om volledige controle te krijgen over haar telecomuitgaven. Ik ben blij met professionele niveau van het Ezwim-team en hun gedreven aanpak om de gestelde doelen binnen het strakke tijdschema te halen."

Marion van Beurden, Boekel De Nerée