Gemeente Voerendaal

\ 29/6/2009 - Informatieavond reconstructie Heerlerweg In haar vergadering van 18 mei heeft de raad ingestemd met het plan voor de reconstructie van de Heerlerweg. Hierbij heeft de raad tevens ingestemd met het voorstel om het riool binnen de werkgrenzen te vervangen.

Om bewoners en ondernemers optimaal te informeren, omtrent de voorgenomen plannen en de wijziging die na de eerste informatie-avond zijn doorgevoerd, vindt er een tweede informatie-avond plaats op dinsdag 30 juni 2009 in de raadzaal van het gemeentehuis.

Voor deze informatie-avond zijn alle bewoners en ondernemers van de Heerlerweg uitgenodigd. Tijdens deze informatie-avond worden zij uitvoerig geïnformeerd over het uitvoeringsplan reconstructie Heerlerweg. Vanaf 19.00 uur liggen de tekeningen te inzage. Omstreeks 19.30 uur start het programma van deze avond.

Daarnaast vindt op donderdag 2 juli een tweetal bijeenkomsten plaats voor de ondernemers van de Heerlerweg. Doel van deze bijeenkomsten is het bespreken van omleidingen en faseringen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt van gedachten gewisseld over de optimale bereikbaarheid gedurende de uitvoering van het project. Voor deze ondernemers-bijeenkomsten zijn een tweetal tijdstippen gekozen om 14.00 uur en 19.00 uur. De locatie is het gemeentehuis.