Saxion Hogescholen
BR>

ma 29 juni 2009

Saxion krijgt zilveren Beste Werkgever Award 2009 /files/storage/mnc/SaxionLogoDEF.jpg

Deze week werd bekend dat Saxion hoort bij de 148 Beste Werkgevers van 2009 en in de zilveren categorie met een rapportcijfer van 7,4 geëindigd is. Vorig jaar scoorde Saxion nog in de bronzen categorie met een rapportcijfer van 7,2.

De Beste Werkgevers verkiezing is het grootste en meest betrouwbare werkgeversonderzoek van Nederland en is een initiatief van Effectory en Volkskrant Banen. Dit werkgeversonderzoek is gebaseerd op de resultaten van het medewerkers tevredenheids onderzoek, dat in oktober 2008 bij Saxion gehouden is.

Voor de Beste Werkgever Award zijn 263 organisaties met elkaar vergeleken. Medewerkers van deze organisaties zijn gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden. Organisaties met een minimale score van 6,75 op algemene tevredenheid zijn opgenomen in de lijst met de Beste Werkgevers van 2009.

Werken bij Saxion?

Op www.werkenbijsaxion.nl staat meer informatie over de vacatures, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden bij Saxion.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Ingrid Lammerse, directeur HRM, tel. 053 - 487 16 21 of Rob Admiraal, directeur Interne en Externe Betrekkingen, tel. 053 -487 16 31.