Gemeente Hoorn

Bronzen legpenning voor de heer Spoelder bij afscheid van wijkcentrum De Schoor

Op vrijdag 26 juni 2009 overhandigde wethouder Ronald Witteveen een bronzen legpenning van de gemeente Hoorn aan de heer Jan Spoelder. Hij heeft zich dertig jaar lang als beheerder én vrijwilliger ingezet voor het wijkcentrum De Schoor.

De heer Spoelder en zijn vrouw zijn samen het gezicht van wijkcentrum De Schoor. Dertig jaar geleden begon Jan Spoelder als vrijwilliger, zijn vrouw volgde een jaar later. Na een paar jaar kwam hij in dienst als beheerder. Ook bleef hij als vrijwilliger actief voor De Schoor. Elke avond stond hij samen met zijn vrouw achter de bar. Naast een goede sfeer zorgen ze voor de consumpties, de financiën van de bar, het verhuur van de zalen, het onderhoud van de gebouwen en het regelen van bijeenkomsten. De heer Spoelder is vijfenzestig jaar geworden en neemt afscheid van zijn werk als beheerder. Hij blijft wel als vrijwilliger nog enkele werkzaamheden doen.

Vanwege zijn jarenlange betrokkenheid bij wijkcentrum De Schoor heeft hij uit handen van wethouder Witteveen de bronzen gemeentelijke legpenning ontvangen met de inscriptie: fantastische man voor De Schoor.
Laatste wijziging van deze pagina: 29 juni 2009