Gemeente Wervershoof


Vraag een mantelzorgcompliment aan!

29 jun 2009
De gemeente Wervershoof heeft grote waardering voor de mantelzorgers in ons dorp. Daarom is het mantelzorgcompliment in het leven geroepen: een extraatje als blijk van waardering voor mantelzorgers. Wat is mantelzorg?
Mantelzorg is de zorg voor chronisch zieken, gehandicapten en hulpbehoevenden door naasten: partners, ouders, kinderen, familieleden, vrienden of kennissen. De zorg is langdurig en onbetaald. Mantelzorgers zijn geen beroepsmatige zorgverleners, maar zorgen toch soms 24 uur per dag en verrichten soms ook verpleegkundige handelingen.

Mantelzorgcompliment aanvragen?
Inwoners kunnen op elk moment mantelzorgers uit Wervershoof voordragen of zelf een mantelzorgcompliment aanvragen. U kunt gebruik maken van het formulier of een briefje sturen naar:

Gemeente Wervershoof
t.a.v. Ramon Breeuwer
Postbus 41
1693 ZG Wervershoof

De mantelzorgcomplimenten worden in ieder geval binnen twee weken na het aanvragen uitgedeeld. Het mantelzorgcompliment bestaat uit een cadeaubon van EUR 50,00, te besteden in winkelcentrum Molenhoek, en een bos bloemen.

Meer weten?
Hiervoor kunt u terecht bij Ramon Breeuwer, telefoonnummer (0228) 587 135 (niet op woensdag), e-mail breeuwer@wervershoof.nl.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171