Gerard van der Werf benoemd tot Regionaal Manager voor Telmar Nederland en Duitsland 29/06/2009 13:03

PR Newswire

AMSTERDAM, June 29 /PRNewswire/ --
Gerard van der Werf is benoemd tot Regionaal Manager voor Telmar Peaktime B.V., gevestigd in Amsterdam.

Gerard zal rechtstreeks rapporteren aan Stanley Federman, voorzitter & CEO van Telmar Group en is verantwoordelijk voor de zakelijke activiteiten van Telmar Peaktime, waaronder verkoop en marketing, in Nederland en Duitsland.

Over de benoeming van Van der Werf zei Dhr. Federman: "Door in het afgelopen anderhalf jaar met hem samen te werken, hadden we de mogelijkheid hem te leren kennen en zijn zakelijke ethiek te waarderen. Hij is gedreven, gemotiveerd en heeft het enthousiasme om relaties op te bouwen en de producten en diensten van Telmar op de markt te brengen waardoor onze klanten en zakenpartners in goede handen zijn."

Voordat Gerard in november 2007 bij Telmar begon als Business Director was hij werkzaam bij PointLogic in Rotterdam als verkoper van softwareoplossingen aan TV-zenders en mediabedrijven op het vasteland van Europa. Gerard heeft vele jaren ervaring in mediaonderzoek en uitzending.

Gerard heeft een opleiding Economische psychologie gevolgd in Tilburg.

Telmar Peaktime B.V. fka, Telmar/Het Media Instituut BV, is onderdeel van de Telmar Group of Companies. Telmar is de wereldwijd martkleider op het gebied van mediaplanningsoftware, omzetmanagementsoftware en consultingdiensten aan de media-industrie. Telmar heeft duizenden gebruikers over de hele wereld waaronder vooraanstaande reclamebureaus, adverteerders, omroepen, internet providers, uitgevers en onderzoekers van kantoren in Londen, Paris, New York, Chicago, Los Angeles, Toronto, Amsterdam, Warschau, Hongkong, Sjanghai, Brisbane, Johannesburg and Kaapstad. Ga voor meer informatie naar: www.telmar.com.
Jack S. Raia, Telmar Group Inc., +1-212-725-3000, jraia@telmar.com






-