Gemeente Best

Openbare bekendmakingen, week 27 - 2009

Ontwerpbesluiten

Ontheffing m.t.v. artikel 3.23, lid 1 WRO
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om met toepassing van artikel 3.23, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen om het pand aan de A.P. Nosseklaan 11 te mogen gebruiken voor het begeleidend wonen van jonge mensen (van 16 tot en met 23 jaar) met een autisme, ADHD of een lichte verstandelijke beperking.

Procedure ontheffing
In verband hiermede ligt het ontwerpbesluit en de conceptbrief met de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 1 juli 2009 t/m 11 augustus 2009 voor een ieder ter inzage bij het team Vergunningen van de sector Ruimte.
Gedurende de periode van ter inzage ligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Voor zowel de schriftelijke als mondelinge zienswijzen geldt, dat moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. De ingebrachte reacties zullen wij vervolgens betrekken bij onze definitieve beslissing.
Schriftelijke reacties kunt u t/m 11 augustus 2009 richten aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.
Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht door hiervoor tijdens de periode van ter inzage ligging een afspraak te maken met het team Vergunningen via telefoonnummer (0499) 360 911.