Gemeente Haaren


Jaarverslag 2008 Wmo-adviesraad Haaren

Jaarverslag 2008 Wmo-adviesraad Haaren

Klik hier voor vergroting.

DOPZorg.jpg website (Small).jpg

Onlangs is het jaarverslag 2008 van de Wmo-adviesraad uitgebracht. In het jaarverslag leest u op welke wijze de Wmo-adviesraad zich het afgelopen jaar heeft ontwikkeld en welke activiteiten zijn uitgevoerd.

De Wmo-adviesraad is in maart 2008 van start gegaan. De taak van deze raad is het gemeentebestuur te adviseren over onderwerpen die te maken hebben met de ontwikkeling en uitvoering van het Wmo-beleid.

De leden van de raad zijn afkomstig uit de vier dorpen van de gemeente Haaren en hebben een relatie met verschillende doelgroepen en beleidsterreinen van de Wmo. ( minima, gehandicapten, vrijwilligers, jongeren, en de terreinen zorg en leefbaarheid).

De adviesraad is de eerste maanden druk bezig geweest met het opstellen van het werkplan, de communicatie, teamvorming en de organisatiestructuur. Ook hebben zij verschillende adviezen uitgewerkt en aan het gemeentebestuur voorgelegd bijvoorbeeld over de inzet van de mantelzorggelden en het cliënttevredenheidsonderzoek.

De Wmo-adviesraad is nu aan haar tweede jaar begonnen. Het komende jaar wil men veel meer naar buiten treden. Zo gaan de leden van de adviesraad de contacten met bewoners en organisaties in de vier dorpen verder uitbouwen. Ook zullen zij vaker publicaties verzorgen.

Het jaarverslag van de Wmo-adviesraad is op te vragen bij Clip en Klaar secretariaatsbureau, via telefoonnummer (073) 657 12 15 of per e-mail carlette@clipklaar.nl.

Terug naar boven