Gemeente Haaren


Goedkeuring bestemmingsplan "Centrum Haaren"

Goedkeuring bestemmingsplan "Centrum Haaren"

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haaren maken op grond van artikel 28, lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 16 juni 2009, nummer 1466309, het bestemmingsplan "Centrum Haaren" hebben goedgekeurd.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van 4 locaties in het centrum van Haaren, te weten:


· Kerkstraat-Oost


· Locatie "De Klimop"


· Locatie "De Hasselbraam"


· Locatie "Haarensteijn"

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan liggen met ingang van 2 juli 2009 gedurende zes weken (t/m 12 augustus 2009) voor iedereen ter inzage in de hal van het gemeentehuis aan het Mgr. Bekkersplein 2 te Haaren. Het bestemmingsplan is ook te bekijken op onze internetsite www.haaren>wonen en
omgeving>woningbouwprojecten>centrum haaren.

Degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Haaren, 1 juli 2009

Terug naar boven