Kaartverkoop Ground Zero Loopt Storm

29/06/2009 16:13

UDC Events

PURMEREND, 29 JUNI 2009 - Komende zaterdag zal Ground Zero Festival 2009: Independence Day dan eindelijk in al haar hevigheid losbarsten. De editie van vorig jaar werd door het publiek van Partyflock als "geweldig" ervaren en UDC en Multigroove zijn momenteel keihard aan het werk in Bussloo om er voor te zorgen dat de editie van dit jaar alle voorgangers volledig zal overtreffen.

De weersvoorspellingen voor komende zaterdag zijn unaniem: perfect festivalweer. Een heerlijke, zonnige zaterdag gevolgd door een zwoele en droge nacht. Ideaal om een nacht lang te feesten zoals je nog nooit hebt gefeest onder de sterrenhemel van Bussloo tijdens het enige nachtfestival van het land.

Bij elk voorverkooppunt vliegen op dit moment de tickets voor Ground Zero Festival de deur uit. Mocht je nog geen tickets hebben maar zaterdag HET festival van deze zomer niet willen missen, bestel ze dan nu op www.groundzerofestival.com. Je kan je tickets ook scoren bij Ticketservice (www.ticketservice.nl / 0900 300 1250), alle Primera winkels, alle Mid-Town shops en de grotere VVV- en Postkantoren en Free Record Shops.

De laatste 500 tickets voor Ground Zero Festival zullen aan de deur verkocht worden. Vanaf 20.00 uur zal er een speciale kassa hiervoor naast de ingang van het festival opengaan. Dit is om de late beslissers tegemoet te komen maar ook om de zwarthandel tegen te gaan. Vorig jaar hingen er opnieuw figuren rond het festivalterrein dIe vervalste tickets tegen hoge prijzen aanboden. Elke ticket heeft een unieke barcode en het is onmogelijk om met een vervalsing binnen te komen.

Voor de line-up en alle overige info, check www.groundzerofestival.com.





http://www.groundzerofestival.com


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,