Politie Hollands Midden

Politie neemt rijbewijs in

Hollands Midden, 29-06-2009 o De politie heeft in het weekend van 26 juni van verschillende verkeersdeelnemers het rijbewijs ingenomen, omdat zij te veel gedronken hadden. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Voor beginnende bestuurders is dit 90 ug/l.

Noordwijk - Uitslag ademanalyse van 725 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 29-jarige automobilist uit Katwijk Maandag 29 juni rond 03.05 uur werd de man op de Gooweg door de politie gecontroleerd. Bij die controle bleek van drankgebruik. De man werd aangehouden en er volgde een ademanalsye. De uitslag hiervan was 725 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Warmond - Uitslag ademanalyse van 725 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige bromfietser uit Sassenheim. Omdat de man zondag 28 juni rond 03.10 uur zonder licht over de Herenweg reed, trok hij de aandacht van de surveillerende agenten. Bij de controle die volgde bleek dat de man vermoedelijk te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en er volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 725 ug/l. De limiet voor deze beginnend bestuurder was 90 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Leiden - Uitslag ademanalyse van 745 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 30-jarige automobilist uit Leiden. Bij een alcoholcontrole zondag 28 juni rond 01.40 uur op de Kaasmarkt bleek dat hij vermoedelijk te veel had gedronken. De politie hield de man aan en nam een ademanalyse van hem af. De uitslag hiervan was 745 ug/l. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Leiderdorp - Uitslag ademanalyse van 610 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige automobilist uit Leiderdorp. Zondag 28 juni rond 00.55 uur zagen agenten op de Cor Gordijnsingel dat de auto waarin hij reed nogal slingerde en niet of laat remde voor fietsers. Bij de controle die volgde bleek dat de man vermoedelijk te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en er volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 610 ug/l. Omdat het hier om een beginnend bestuurder gaat ligt voor hem de limiet in het verkeer al bij 90 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Bodegraven - Uitslag ademanalyse van 1.070 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 50-jarige automobilist uit Stroe. Vrijdag 26 juni werd hij rond 21.45 uur op de Goudseweg gecontroleerd. Bij die controle werd drankgebruik vastgesteld. De man werd aangehouden en er volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 1.070 ug/l. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.

Bergambacht -Uitslag ademanalyse van 745 ug/l De politie heeft het rijbewijs ingenomen van een 27-jarige automobilist uit Bergambacht. Zaterdag 27 juni rond 00.25 uur controleerden agenten de man op de Ambachtstraat. Bij die controle stelden de agenten drankgebruik bij hem vast. Hij werd aangehouden en er volgde een ademanalyse. De uitslag hiervan was 745 ug/l. De limiet in het verkeer is 220 ug/l. Naast het innemen van zijn rijbewijs maakt de politie proces-verbaal op voor het rijden onder invloed.