Ingezonden persbericht

Aflevering 25 groene Audi's aan Regus bij Pouw Zwolle
Regus investeert in groen wagenpark

Regus, wereldwijd marktleider op het gebied van flexibele kantoorruimte, heeft een vierjarige overeenkomst gesloten met Pouw Automotive Groep voor hun wagenpark in Nederland. Alle 39 Audi's hebben het groene energielabel A, B of C en worden geleased via Lease Unlimited, de leasemaatschappij van Pouw. Eduard Schaepman, directeur Regus Benelux: "De Regus-filosofie is gebaseerd op flexibele en duurzame oplossingen voor ondernemers. We zijn altijd op zoek naar manieren waarmee we CO2-uitstoot verminderen. Met deze deal zetten we weer een stap in de goede richting."

Duurzaam ondernemen
Adriaan Pouw, commercieel directeur van Pouw Automotive Nederland: "Regus toont aan duurzaamheid hoog op de agenda te hebben staan en laat zien dat het hand in hand gaat met ondernemerschap." Ook René Pouw, vestigingsmanager van Pouw Zwolle, ziet graag meer bedrijven de stap zetten naar een duurzaam wagenpark: "Wij zien een sterke stijging in het aantal energiezuinige auto's die geleased en verkocht worden, maar het kan altijd beter. De vermindering van CO2-uitstoot is enorm als alle bedrijven gebruik zouden maken van auto's met groene energielabels. Het is goed om te zien dat Regus deze stap maakt."

Feestelijke aflevering
Op zaterdagochtend 27 juni werden de eerste 11 auto's door de Regus-medewerkers opgehaald. Na een korte introductie volgde de feestelijke overhandiging van de sleutels en konden de Audi's A3 met hun nieuwe berijders de weg op.

Over Pouw Automotive Groep
Pouw Automotive Groep staat voor een groep professionele bedrijven, die elk vanuit hun eigen specialisme autorijden tot een plezier willen maken.
Onder de Pouw vlag opereren merkdealers met nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens, een landelijke, merkonafhankelijke leasemaatschappij, schadeherstelbedrijven en specialisten in financiering & verzekering en verhuur. Samen vormen zij de Pouw Mobiliteitscirkel. Klanten kunnen voor al hun mobiliteitsbehoeften bij Pouw terecht. Wat de Pouw bedrijven verbindt is een passie voor klanten. En een niet aflatend enthousiasme om met de allerbeste oplossingen te komen zodat u zorgeloos en met plezier kunt autorijden.

Over Regus
Regus is wereldmarktleider in het aanbieden van flexibele oplossingen voor werkplekken. Regus beschikt over producten en diensten die uiteenlopen van volledig ingerichte kantoorruimtes tot professionele vergaderruimten, business lounges en het grootste netwerk van studio's voor videoconferentie. Regus biedt een nieuwe manier van werken aan, of dit nu van thuis uit, onderweg of vanuit een kantoor is. Naast klanten als Google, GlaxoSmithKline, IBM en Nokia bedient Regus duizend groeiende kleine en middelgrote ondernemingen, die hun kantoor- en werkplekbehoeften uitbesteden aan Regus. Daardoor kunnen zij zich focussen op hun core business. Meer dan 400.000 klanten profiteren elke dag van de faciliteiten die Regus aanbiedt op 1.000 locaties, in 450 steden in 75 landen, waarvan 33 locaties in Nederland. Het stelt individuen en ondernemingen in staat om te werken waar, hoe en wanneer zij dat willen. www.regus.nl

Noot voor redacties:


Ingezonden persbericht